Hava Durumu

Antibiyotik

Yazının Giriş Tarihi: 26.02.2014 08:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.02.2014 08:01

Bursaspor, sezonun en kritik galibiyeti aldı. Bayan ve çocuk taraftarlar uğurlu geldi. Rize yense Yeşil Beyazlı takımın ateş hattıyla arasında 5 puan kalacaktı. Şimdi ise Avrupa’ya 5 puan kadar yakın.Bursaspor bu hafta öyle böyle bir galibiyet almadı. Adeta hasta yatağından ayağa fırladı.
Üç puan değildi bu sanki antibiyotikti...
Yeşil Beyazlılar Rizespor’a yenilse şimdi ateş hattıyla arasında 5 puan kalacaktı. Yenince işler değişti. Şu anda Avrupa kupalarına katılabilmek için 5 puana ihtiyacı var. Eğer Fenerbahçe ilk 4’e girer ve Sarı Lacivertlilerin cezası devam ederse Avrupa’ya 3 puan kadar yakın Bursaspor.
Ancak böylesine kötü bir ligde 22 maçın 14’ünde puan kaybına uğramana ve Avrupa’ya katılabilme şansın olmasına rağmen hâlâ kaosun içindesin. Taraftar birlik olup yönetimi istifaya davet ediyor. Fatura her zamanki gibi futbolcuya kesiliyor.
Neyse detaya girmeyelim.
Bayan ve çocuk taraftarlara bir göz atalım. Bir pankart çok dikkatimi çekti. Pankartta şu yazıyordu: “Beyleri krize soktunuz bizi de sendroma sokmayın, Daum.”
Belki Daum o muhteşem taraftarı sendroma sokmadı ama maç sonunda yaptığı açıklamayla yerin dibine sokmaya çalıştı. Ama başaramadı.
Dedik ya Avrupa’ya 5 puan kaldı diye. Normal şartlarda bugün böylesine kötü bir ligde Bursaspor’un zirve yarışının merkezinde olması gerekiyordu.
Fakat bu şartlarda Bursaspor takımı, teknik heyeti ve yönetimi, zirveye ancak teleferikle çıkar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.