Hava Durumu

Attı da ne oldu?

Yazının Giriş Tarihi: 04.12.2012 02:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.12.2012 02:05

Bursaspor’da küçümseme huyu devam ediyor. Futbolcular maç seçiyor. Bunun faturası da puan cetvelinde kesiliyor. Yeşil Beyazlı kulübün bu durumu bir an önce masaya yatırması şart. Ancak kimin yatıracağı da merak konusu.

Bursaspor’un 3 puan cepte diye çıktığı ve yine kazanamadığı maçlardan bir tanesini daha yaşadık. Bu sezon kendi sahasında toplam 2 gol atabilen Akhisar Belediyespor’dan 2 gol yiyebilmenin büyük bir başarı olduğu da gerçek!
Yeşil Beyazlı takımda öyle bir hava var ki, sanki Akhisar maçını kazandığı zaman TFF, 3 puan yerine 1-2 puan verecek. Bursaspor böyle bir kafada sahaya çıkıyor. Sonuç olarak 2-0’dan 2-2 yaptığımız için sevinen kesim bile oluşturuyoruz.
Gerçekten çok yazık bu giden puanlara. Sezon sonunda çok kişi kafasını taşlara vuracak ama o taşların dili olmayacak.
TEHDİT EDER GİBİ!
Maç Bursaspor için çok da iç açıcı geçmedi. Ancak rakip kaleci Oğuz Dağlaroğlu’nun yaptığı bir hareketi söylemek istiyorum.
Akhisar 1-0 öne geçtikten sonra Oğuz, kale arkasında top toplayan çocuğa özel olarak geliyor ve: “Sakın topu hızlı atma. Top bir çıksın. Sonra bekle ve at” diyor.
Bu şekilde futbol anlayışının olduğu bir kalecinin gol yemeye mahkum olduğunu bu maçta da gördük. Açıkçası böyle futbolcuların Süper Lig’de oynaması bile mucize.
Çocuğa resmen tehdit edercesine sert bir şekilde, “Sakın atma” demesi hangi sporda, sporcuda var bilmiyorum. Genç arkadaşımıza bilerek, “Oğuz sana ne dedi?” diye sorduğumuzda ise, “Bir şey demedi abi” cevabını alıyoruz. Bildiğiniz gibi bu çocuklar geleceğin futbolcusu. Sonra bizim futbolumuz neden gelişmiyor diye birbirimize sormayalım.
YANMASIN BU HELVA
Bu yazıyı Nazilli’den yazıyorum. Burayı kupa heyecanı sarmış. İlçe halkı bugünkü maça çok önem veriyor. İnşallah Bursaspor da aynı derecede maça bu önemi verir ve Türkiye Kupası’nda ilerler. Yoksa bu sene Avrupa Kupaları’na gitme hedefimiz lige kaldıysa, yandı gülüm keten helva.
ALTINDAN DEĞERLİ
Ligde her takım, her takımı yenebilir demiştik. Evet bu hafta da öyle oldu. Bursaspor başta olmak üzere Galatasaray ve Fenerbahçe yine galip gelemedi.
Böylesine haftalarda alınacak 3 puanın ne kadar önemli olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur.
Açıkçası altından değerlidir bu üç puanlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.