Hava Durumu

Bu forma size XXL

Yazının Giriş Tarihi: 24.12.2014 08:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.12.2014 08:01
Bursa’nın dağı, denizi, tarihi, yeşili çok güzeldir. Bunu Şenol Güneş, TFF için de söyledi. Ancak Bursaspor’da öyle futbolcular var ki sanki Yeşil Beyazlı formayı terletmeye değil eşe dosta hediyelik eşya almaya gelmiş gibi görünüyor!
Türkiye’de şu anki performansıyla 3. Lig’de dahi zor oynayabilecek Samuel Holmen ve Bakaye Traore’yi, Heykel’de fotoğraf çekerken görürseniz şaşırmayın. Bursaspor’a hiçbir şey katmayan bu ikilinin ücretleri ise dudak uçuklatıyor.
Trabzonspor ile oynanan mücadele seyir zevki olarak mükemmeldi. Hakem hataları oldu. 
Bursaspor’un buz gibi golü verilmedi. Yeşil Beyazlı takımın lehine verilen penaltı da net değildi. Belluschi, penaltıyı aldı diyebiliriz. Ancak Bursaspor’un üstüne oynanan oyunların olduğunu baştan beri söylüyorum. Şenol Güneş de her hafta isyan ediyor. Ama nafile. Buradan tecrübeli hocaya da seslenmek gerekiyor ki o da bizden daha iyi biliyor, Türkiye’de, ‘Adalet’ sadece isim olarak kullanılıyor.
Neyse sinirlerimizi bu tür konularda bozmayalım.
UEFA’dan gelen cezayı da bir kenara bırakalım. Çünkü, hani derler ya “gol geliyorum” diye. Biz golü baştan yemiştik, sadece skorboar’da yeni yansıdı. Önemli olan şimdi uzatmalarda ikinci golü yememek. 25-30 milyon arasındaki borç ödenmezse 2 yıl men edilecek Bursaspor. İnşallah halledilir. Ama zor görünüyor.
Peki bu borçlar nasıl oldu, ve nasıl oluyor?
İşte size bir örnek; 
Tatil yapmaya gelen futbolculara bir göz atalım mesela.
Samuel Holmen’i almak için verdiğimiz uğraşı Messi’ye versek belki gelirdi. Holmen geldi geleli, ben gram katkı görmedim.
“Yedek kalacaksam neden geldim?” demiş… Böyle bir iddia var.
Holmen’e birisinin söylemesi lazım, “Senin bu performansınla yedekte olman bile büyük bir başarı” diye. Yeşil Bursa’da dahi oynayamaz Holmen…
Bursaspor Kulübü turistlik gezilerin yapıldığı bir yer değil.
1 yıllığına Fenerbahçe’den kiralanan ve Türk parasıyla 2 milyon 842 bin lirayı cebine koyan Holmen’e tavsiyem alsın Bakaye Troere’yi de Bursa’nın dağını, yeşilliklerini, tarihini, denizini gezsin. Çünkü bu iki futbolcu da Bursa Atatürk Stadı’na anca turist olarak fotoğraf çekmeye gelir. 
Traore demişken, 3 yıllık sözleşmesiyle dikkat çeken, gösterdiği performansla da gözleri fal taşı gibi açtıran Milan’ın eski yıldızı bu futbolcu… Holmen gibi Türk parasıyla 2 milyon 842 bin lira yıllık ücret alıyor. 300 bin Euro yani yaklaşık 1 milyon lira da imza parası alan Traore’nin, Holmen ile toplam maliyeti 6 milyon 500 bin lirayı buluyor.
Bursaspor’un turizme katkısı oldukça büyük anlayacağınız!
Belki UEFA’da turizme olan katkıyı görür iyi niyetten affeder Bursaspor’u ne dersiniz?
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.