Hava Durumu

Bunaltmayın

Yazının Giriş Tarihi: 18.03.2015 07:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.03.2015 07:43
Bursaspor yine Avrupa potasına girmeyi başardı. Ama kimin umurunda! Oyuncuların sorumsuzca hareketleri, para sıkıntıları, 1+20 yıllık ciddiyetsiz söylemler, transfer dedikoduları Şenol Güneş’i bunaltmaya yetiyor.

Bursaspor’da işler yolunda mı?  Bu soruyu sorduğumuz zaman, sosyal medya hesaplarından, “Bakın bakın, Bursaspor’u karıştırmaya çalışıyorlar” diye mesajlar atan yönetici zihniyetine seslenmiyorum elbette.
Bırakın onlar internet kafelerde oyun oynamaya devam etsinler.
Bursaspor takımına baktığımız zaman oynadığı oyundan zevk alan büyük bir kesim görüyoruz. Şuanda takım 4’üncü sırada ve gayet iyi durumda. Avrupa cezası alan, para sıkıntısı çeken bir takımın bu denli başarılı olması alkışlanacak bir durum.
Bunun en büyük pay sahibi tartışmasız Şenol Güneş. Onun yerinde başka bir teknik adam olsaydı, puan cetvelinde Bursaspor’un hanesine -15 puanı yazabilirdik.

Sorunlar var bu bir gerçek.
Bu sorunlardan en çok etkilenen isim ise Şenol Güneş.
Yani en çok etkilenmemesi gereken isim.
Yönetim kanadı bir yandan, futbolcuların tripleri öbür yandan, transfer söylentileri, yok efendim 1+20 yıllık gibi ciddiyetsiz söylemler açıkçası Şenol Güneş bunaltılıyor.
Kulübün gizemli havası, başına buyruk hareket eden departmanları da işin cabası.

3 hafta önce Bursa Atatürk Stadı’nın durumuyla ilgili serzenişte bulunmuştum. Sonrasında bazı mailler ve yorumlar geldi. Taraftarlar hizmetsizlikten yakınıyor. Mescit olmamasından dolayı yerlerde namaz kılanlarından tutun, tuvaletlerin skandal görüntüsüne kadar yazmış Bursaspor taraftarı.
Haklılar da.
Bu eksikliklerle ilgili de mutlaka bir bahane üretilecektir
Boşuna nefes tüketmeye gerek yok.

Bursaspor’un para kazandığı 3 yeri yazacağım şimdi sizlere. Kalıcı gelir diye bas bas bağıran, paramız yok diye Bursa’nın dinamiklerine mikrofonla seslenen yöneticilerimizin de dikkatine!
Aaa bu arada yazmadan önce de söylemekte yarar var. Doğru bilgi akışı için divan kurulunda, “Bizi arayın, sorun kardeşim. Bir sorun yaaa” diye bağıran başkan Recep Bölükbaşı’nın telefonlarımızı açmadığını ‘Neden medya mensuplarının telefonlarını açmıyorsunuz?’ diye sorduğumuzda da aldığımız cevabın: “Hiçbirinize telefonumu açmam” olduğunu hatırlatayım.
Yöneticilerin de çoğunun hiçbir şeyden haberi olmadığını bildiğimize göre, biz kendimiz çalalım, kendimiz oynayalım.
*Bursa Atatürk Stadı…
*Bursa Store…
*Bursaspor Katlı Otoparkı…
Yukarıdaki kalıcı gelirlerden hangisi bakımlı, kaliteli ve size hitap ediyor?
Benim cevabım: “Stadın durumu ortada, otopark üflesen yıkılacak, store’un hali ise içler acısı.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.