Hava Durumu

Geleceğin Usain Bolt’ları Timsah Arena’da!

Yazının Giriş Tarihi: 09.03.2016 08:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.03.2016 08:05
Bir stadyumun takım üstündeki etkisinin en büyük örneğini Konya’da yaşıyoruz. Normalde bin kişinin izlemeyeceği mücadeleyi 40 bin taraftar ayakta izler oldu Konya’da. Bunun nedenini kombineleri ucuz tutmak ve en önemlisi de milli maçların orada oynatılması olarak gösterebiliriz. Bu da takıma muhteşem bir etki sağlıyor. 

Şimdi gelelim Timsah Arena’ya.
Muhteşem bir yapı, ancak eksikleri çokça var.
Takım üstündeki değil de biraz da taraftar ve bizim üstümüzdeki etkisinden bahsedelim.

Öncelikle stadın dört köşesindeki büyük kapıların kapanmamasından dolayı foto muhabirleri olarak zatürree olma yolunda hızla ilerliyoruz. Hava akımı bizim belimizden hatta ciğerlerimizden geçiyor adeta. Arena’nın olduğu yerde eskiden Veledrom Stadı vardı. Hem biz gazeteciler hem de futbolcular oraya gitmek istemezdi. Çünkü orası Sibirya gibi eser ve giden hasta olur, dönerdi. Şu anda bunun sıkıntısını bizler ve taraftarlar fazlasıyla çekiyor.

Ayrıca yine foto muhabirlerinin dertleriyle devam edecek olursak, bildiğiniz gibi size en güzel fotoğrafı ulaştırmak için korner bayrağının dibinde saatlerce duruyoruz. Ancak öyle bir reklam panosu yapılmış ki orada en fazla 4 ya da 5 foto muhabiri kendisine yer bulabiliyor. Bunun içinde yapılan seremoninin ardından onlarca muhabir adeta Usain Bolt gibi koşmaya başlıyor. Türkiye’de bunun örneği yok. Geleceğin Usain Bolt’ları Timsah Arena’da yetişiyor diyebiliriz!

Unutmadan, foto muhabirleri odası hizmete girmedi, ısıtıcılar çalışmıyor, asansörlere de düşme tehlikesinden dolayı kimse binmiyor. Stadın hijyen konusunda da eksikleri çokça mevcut.
Yetkililerin bir an önce bu konulara el atmasını rica ediyoruz. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.