Hava Durumu

Hayaller mi? Gerçekler mi?

Yazının Giriş Tarihi: 08.04.2015 08:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.04.2015 08:08
Kafalar çok karışık… Bir yandan hayallerle dolu açıklamalar, bir yandan da gerçeklerin acımasız yüzü… Peki ne yapmalı? Hayallerle mi yaşamalı, yoksa gerçeklerle mi yüzleşmeli?

Şenol Güneş ne güzel dedi, “Gerçekleri mi yoksa hayalleri mi konuşalım?” diye.
Tabii anlayana.
Hafta içinde yaptığı basın toplantısında yüzde 100 gerçekleri konuştu Şenol hoca.
Tabii anlayana.
Tek tek dediklerini yazmayacağım, zaten biliyorsunuz. Bizim daha evvel yazdığımız ve buna karşılık kulüp içinden birçok eleştiriye maruz kaldığımız konulara değindi.
Tabii anlayana.
Kimse anlayamaz ya da anlamak istemez bazı durumları. Ama taraftar çok iyi anlar. Taraftarlar, Kayseri Erciyesspor ile oynanan maçtan önce Şenol Güneş’e tam destek verdi, ardından da yönetime, “Yönetim uyuma Fernandao’yu alsana” diye tezahüratta bulundu.
Şenol Güneş bağırıyor, taraftar bağırıyor, ama anlayan yok. Anlamak istemeyenler gökyüzündeki bulutların şekillerini ezberliyor.
Bazı açıklamalar da oluyor tabii. Günde yaklaşık 1 milyon! civarında izlendiğini tahmin ettiğimiz kulüp kanalından ve 500 binin! üzerinde satış rakamına ulaştığını umduğumuz dergiden… Açıkçası ben komedi filmleri izlemekten çok bu açıklamaları! okumayı tercih ediyorum.
Bu arada konumuzla pek alakası yok ama “Akıl yaşta değil baştadır” sözünün ne kadar doğru bir tespit olduğunu bir kez daha anladım.

Bundan 1 ayı aşkın süre önce bir yazı yazmıştım. Bursa Atatürk Stadı’nın üvey evlat muamelesi gördüğünü söylemiştim.
Tabii bunu yazdığım için yine kulüp içinden tepkiler gecikmedi.
“Neden yazıyorsun” diye.
Neden yazdığımızı 1 ay önceki fotoğrafla şimdiki fotoğrafı yan yana koyunca anlamışlardır umarım. Biz her şeyi yazıyoruz ki Bursaspor’daki tüm fotoğraflar 1 ay önceki gibi değil de şimdiki gibi olsun diye...
Tabii anlayana…



Bursaspor saha içindeki güzel futboluna devam ediyor. Şenol Güneş olduğu müddetçe de devam edecektir. Son 8 hafta kaldı ve ipler Yeşil Beyazlı takımın elinde. Avrupa cezasının bir an önce bitmesi için bu maçlar çok önemli.
Elbette bir de kupa var. Kupayı kazanmak önemli de, Bursa Atatürk Stadı’na güzel bir veda yapmanın da anlamlı olacağını düşünüyorum.



Son olarak Fernandao konusuna gelelim.

Brezilyalı futbolcunun bonservisi 5 milyon dolar. Şu anda düşünülen, en azından kulağımıza gelen şu:
“Fernandao’yu alalım, Türkiye’de başka bir kulübe daha yüksek bonservisle satalım”
Satın alma opsiyonunu elinde bulunduran Bursaspor’da gündem bu yönde. Ancak nasıl bir yol izlenecek bunu şimdiden kestirmek zor. Ama Şenol Güneş’in de dediği gibi, “İş işten geçtikten sonra bir iş yapmanın da anlamı yok”.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.