Hava Durumu

Kadıköy'de bir tiyatro oynanır,biz sadece izleriz

Yazının Giriş Tarihi: 12.03.2013 08:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.03.2013 08:41

Peki Bursaspor iyi futbol mu ortaya koydu? Hayır. 4 eksikli Timsah’ın durumu içler acısı. Yedek kulübesinden gelenler ve gelmeyenlerin durumu ise “Eyvah eyvah!!!”

Bursaspor’un bir Kadıköy macerası daha sona erdi. Bu sezon 4 kez karşılaştığımız rakibi hiç yenemedik. Futbol olarak da hiçbir şey veremediğimiz maçlardı bunlar.
Pazar akşamı oynanan maça dönecek olursak, mükemmel bir başlangıç vardı. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda adeta şov yapan Yeşil Beyazlı taraftara teşekkür mesajı Sestak’tan gecikmedi. Böylesine bir başlangıç insanı sevindirse de bir yandan da korkutuyor.
Eyvah diyorsunuz skoru koruma çabasına girmeyelim şimdi…
Bunu demeye kalmadan maç Bursaspor’un yarı sahasında oynanmaya başlıyor. 1-1 çabuk yakalanıyor ve devre bitiyor.
Buraya kadar futbol konuştuk…
Ama futbol da bir yere kadar öyle değil mi?
Artık devreye başka şeylerin girme zamanı geldi de geçiyor.
BUNA DUR DİYECEK KİŞİ YOK
Devre arasında soyunma odası koridorlarında Aziz Yıldırım, maçın hakemlerine, “Ben federasyon mederasyon dinlemem alayınızın hakemliğini bitiririm. Cezanızı ben vereceğim” diyerek göz dağı veriyor.
Buna bir iddia denebilir, ancak ben Fenerbahçe Kulübü’nden daha çok Yeşil Beyazlı takımın futbolcularına, menajerine, doktoruna hatta ve hatta oradaki polise inanıyorum.
Sarı Lacivertliler, “Peki var mı kanıt?” diyor.
Burada hemen maçın 50. dakikasına bir gidelim. Carson’a yapılan faulü ve ofsaytı gören yan hakemini ciddiye almayan Tolga Özkalfa, “Ne yapıyorsunuz. Yakacak mısınız bizi?” dercesine olmayan golü veriyor. Maç da o saatten sonra ko-puyor.
Bursaspor oynadığı oyunla zaten 3 puanı hak edecek bir şey yapmadı.
Ancak önemli olan nokta şimdilik o değil. Türk futbolunun ne hallere düştüğü.
Düşüren kişi belli. Ama buna dur diyecek kişi ne yazık ki belli değil.
SUNİ DEĞİL GERÇEK
Kadıköy’de bir tiyatro dönüyor. Uzun yıllardır sevenleri ile buluşan bu tiyatroya bizler de yakından şahit olduk. Maça mükemmel görüntülerle başlayan, 1 dakika bile susmayan, 45 bin Fenerbahçe taraftarını susturan Yeşil Beyaz sevdalıları bile son dakikalarda bu oyunun büyüsüne kapıldı.
Saha içinde oynanan oyundan memnun kalmayan, saha dışında oynanan oyundan ise midesi bulanan Bursasporlu taraftarlar bir de bu oyunun sonunda işkenceye maruz bırakıldı.
Stattan çıkarılmıyor, coplanıyor, gözaltına alıyor.
Suçları ise futbol seyretmek ve eğlenmek istemeleri. Ama suni değil gerçekten.
Sonuç olarak suni kupalar, suni eğlenceler, suni  tezahüratlar, teknik adamlar ve başkanlar değil de gerçek olan her şeyle yoluna aynen devam et Bursaspor…
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.