Hava Durumu

Kalıcı gelir önerim var!

Yazının Giriş Tarihi: 09.04.2017 04:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.04.2017 04:55

Bursaspor, çok çok uzun aradan sonra alnının teriyle, bileğinin gücüyle maç kazandı. Sadece bu mücadele örneği Yeşil Beyazlı taraftarı uzun bir süre tebessüm etmesini sağlayacak.
Sercan Yıldırım adeta, "Ben daha ölmedim" mesajı verdi. Sercan'ın 17-18 yaşından bu yana kimse yeteneğinden şüphe etmedi. Ancak aklını kullanamadı. Hem kendine hem de Bursaspor'a çok şey katabilirdi, katamadı. Daha hiçbir şey için geç değil. İnşallah iyi işler çıkartacaktır.
Gelelim Ertuğrul'a... Harun'un dediği gibi daha genç ama yapmaması gereken bir hareket yaptı. Sonrasında iyi toparladı, güzel konuştu. Taraftar bağrına basacaktır. Burada Harun Tekin'i de unutmamak lazım. Muhteşem bir olgunlukla Ertuğrul'un elinden tuttu ve taraftarla aralarını yaptı.
Herkes yapmaz!
***
Bursaspor ben bildim bileli kalıcı gelir peşinde. Birçok öneri, yapılan tutmayan, tutabilecek ama yapılmayan icraatlarla taraftarların kafası bulandırılıp bulandırılıp duruluyor.
Cuma akşamı benim aklıma muhteşem bir fikir geldi!
Timsah Arena'nın zemini neden kalıcı gelir olarak kullanılmasın?
Nasıl mı?
Çok basit. Tarladan hiçbir farkı olmayan zemine, dayayacaksın kıvırcığı, soğanı, domatesi, biberi... Öyle güzel bir zemin ki zaten bir sonraki maç oynanana kadar toplanır hasat, sonra kurarsın bir tane 'Arena Pazarı' diye bir yer, oh gel keyfim gel, gelsin paralar..!
Elbette espri yapıyorum. Ben böyle bir zemin görmedim. Koşan futbolcuların arkasında toprak fışkırıyor, çimler adeta isyanlarda. Devre arasında çimleri yerine yerleştiren çalışanlar, atom karınca gibi bir o yana bir bu yana koşuşturuyorlar.
Üzücü.
***
Bursaspor taraftarı ile yönetimi futbolculara Karabük maçında güvenmedi. Bu açık ve net. Gelen taraftar sayısından ve yönetimin uyguladığı bilet politikasından bunu anlayabilirsiniz.
Aman fazla tepki olmasın, yap en ucuz bileti 20 TL.
Aslında futbolcular bir nevi yönetime cevap verdi. Bir maçla futbolcuları da göklere çıkarmamak gerekiyor. Sonuçta rakip, ligin en kötü deplasman performansı sergileyen ekibi.
Ama uzun zaman sonra taraftar heyecanlı ve zevkli bir maç izledi. Buna bile değer.
Artık sezon sonunda zayıf halkalar temizlenir, daha güçlü bir Bursaspor için adım atılır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.