Hava Durumu

Mutlu olmak için mutsuz etmek lazım

Yazının Giriş Tarihi: 29.10.2014 10:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.10.2014 10:52

Bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı. Millet olarak tek yürek olduğumuz belki de tek gün. Düşünün Anneler Günü’nü. Annemizi (genellikle) sadece o gün mutlu etmeye çalışırız. Düşünün Sevgililer Günü’nü. O gün sevgilimizi mutlu etmeye çalışır, yarın her şey eskiye döner. Yani yapmacık hareketlerin en bol olduğu günlerdir bu günler. 29 Ekim’i, 80 milyonluk ülkemizde yapmacık şekilde kutlayan sizce kaç insan yaşıyor Türkiye’de?
Bence çok fazla. Gerçi yapmacık da olsa kutladıklarını sanmıyorum ama neyse…
Diyeceksiniz ki bu konuların futbolla, sporla ne alakası var. 
Bunlar sadece örnekti. Anlatmak istediğim esas konu, günübirlik sevgiler, günübirlik destekler, günübirlik kurulmuş kadrolar, günü kurtarmak için gelen yönetimler, Türk futbolunu şarampole yuvarlıyor. Böyle bir ortamda yapılması gereken tek şey: “Birlik beraberliktir.”
Bu birlik beraberlik her zaman başarıyı getirir, mutluluğu getirir ki bu mutluluk hayatta düşmanlarını, sporda da rakiplerini mutsuz eder.
Bursaspor’un yenilmesi, taraftarının gelmemesi, alınan kötü sonuçlar kimi mutlu etmiştir sizce?
Peki, Balıkesirspor maçında taraftarın müthiş görüntüsü, alınan 5-0’lık tarihi galibiyet ve gelecek vaat eden muhteşem oyun sizce kimi mutsuz etmiştir?
Her şey bizim elimizde.
Futbol oynanınca güzel, taraftar gelince güzel, alınan 3 puanla güzel… İyi niyetli futbolcuların sahada formayı terletmesiyle güzel…
Bakıyorum da 17 takıma Bursaspor’dan eksiği var fazlası yok. Bu sezon bu takım her maçı 25 bin taraftar önünde oynar, kadro birliği bozmaz ve aynen böyle paslaşırsa ilk 3’ün içinde çok rahat olur.
Bu arada kaptan İbrahim Öztürk’e yapılanın doğru olmadığını, Ferhat Kiraz’ın bu takımın futbolcusu olmadığını ancak yine uygulanan yöntemin yanlış olduğunu ve son olarak Volkan Şen’in takımı hücum ettirmekten çok nasıl durduğunu Balıkesirspor maçında bir kez daha gördüğümü söylemeden geçmeyelim.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.