Hava Durumu

Neden yenilmiyorsunuz oğlum!

Yazının Giriş Tarihi: 30.04.2013 08:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.04.2013 08:14

Hani bir söz vardır; “Çekirge bir zıplar, iki zıplar, üçüncüde…”. İşte Bursaspor’un son haftalardaki görüntüsü de budur. Mersin İdmanyurdu maçında oynanan oyun 0, kazanılan puan 3. Antalyaspor maçında gösterilen performans 0, hanemize yazılan puan yine 3.
Böyle her şey güzeldi. Basın mensuplarına esip gürlemek de cabası.
Dönelim Akhisar Belediyespor maçına. Sahadaki futbol 0, aldığımız puan 1.
Bursaspor’un kaybettiği maçlardan sonra hep ilginç olaylar olmuş ve Yeşil Beyazlı takımın kayıpları tartışılmamıştı. Bu kez enteresan bir olay tam yaşanmıyor derken, iş Akhisar Belediyesporlu futbolcuların başına patladı.
Karşılaşma oynanırken Bursasporlu futbolcular rakipteki arkadaşlarına adeta ateş püskürdü. Kızgınlıklar, kavgalar, gerginlikler derken zaten maç bitti. Bu dakikadan sonra da taraftarlar Manisa temsilcisine beddua etti.
Hiçbir şekilde bu durumu anlayamadım. Küme düşmeme mücadelesi veren bir takım Bursaspor gibi büyük bir ekipten 1 puan almak için zaman geçirme yollarına gidecektir. Eğer bu yüzden bu kadar kin duyuyorsak rakibe, çok ilginç…
Sen kötü oyna, puan kaybet, sonra hırsını rakibinden çıkar. Bu çok yanlış.
BİR PİNTO’YA BİR DE GEKAS’A BAK
Geldiğinden bu yana bir türlü ısınamadığım tek futbolcu Sebastian Pinto… Huzursuz, isteksiz, burnu büyük olarak görüyorum. Sezon başında Kayserispor galibiyetinde attığı gol ve alınan galibiyetten sonra iyice anlamıştık bu durumu.
Şilili futbolcunun oynadığı oyundan memnun kalan Bursaspor taraftarının da çok az olduğu bir gerçek. Devamlı protesto ediliyor.
Haklılar da.
Bir Gekas’a bakıyorsun, bir de Pinto’ya…
Yunan futbolcu yaşına rağmen, istiyor, arzuluyor, heyecanını kaybetmemiş bir şekilde oyununu oynuyor ve çok başarılı oluyor. Pinto’da ise isteğin, arzunun zerresi yok. İnanın bana Bursaspor’da da böyle futbolcunun yeri yok.
SEZON SONU REVİZYONA GİDİLİR
Teknik direktör Hikmet Karaman da kötü oyuna saha kenarından müdahale etmeye çalıştı.
Oldukça da sinirliydi.
Hatta bir ara Ferhat Kiraz’a taç atarken topu nereye atması gerektiğini dahi söyledi.
Karaman sanki play station oynuyordu. Elinde bir tek joistik eksikti.
Ama tecrübeli hocanın bu çabası da yetmedi. Başarı için kendini hırpalıyor adeta. Güzel bir şey bu. Ancak bu görüntü aynı zamanda sezon sonunda büyük bir revizyona gidileceğinin de habercisi. Hikmet Karaman birçok futbolcuyu göndereceğe benziyor.
Bu arada değinmeden geçmeyelim. Geçen yazımızda taraftar ne zaman Hikmet hocayı çağıracak demiştik ki bu maçta bu olay gerçekleşti. Cılız da olsa Yeşil Beyazlı taraftarlar tecrübeli teknik adama el sallattı.
Bu tarz görüntüler her zaman güzeldir. Devamını dileriz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.