Hava Durumu

Oldu olacak bugüne koysalardı

Yazının Giriş Tarihi: 26.11.2014 07:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.11.2014 07:59
Fenerbahçe ile üst düzey futbol oynuyorsun, tüm varını yoğunu ortaya koyuyorsun, 2 puanı kaçırıyorsun, buna üzülecekken, biraz dinlenecekken TFF ‘orada dur!’ diye çıkıyor karşına. İş Bursaspor olunca kimin haddine dinlenmek!
Bursaspor’un bu görüntüsüne söylenecek bir söz varsa o da: “Helal olsun” olur. Fenerbahçe Teknik Direktörü 1 puana seviniyorsa, yanlı medya 1 puan için havalara uçuyorsa, Fenerbahçe yazarları 1 puana şükrediyorsa, Bursaspor camiasının büyük üzüntü yaşaması gayet doğal.
Kaybedilen puanlar bu sene Bursaspor’u sezon sonu sıkıntıya sokabilir. Örnek verecek olursak; 27’inci haftada yine geçen pazartesi gecesini hatırlayabiliriz.
“Ah o 2 puan da olsaydı” diye…
Beşiktaş, Eskişehirspor gibi maçları da unutmayız. Ahlar Vahlar çoğalır gider…
Ancak bunlar Bursaspor camiasının kendi içinde yaşadığı sorunlar. Kazanır, kaybeder kimseyi ilgilendirmez.
Ama biraz adalete ihtiyaç var.
İlkyarı fikstürü, sezonun 2’nci haftasında yayınlandı. 10’uncu hafta ile 11’inci haftada Bursaspor’un oynayacağı maçlar arasında 4 gün var. Neden biliyor musunuz?
Avrupa kupalarında mücadele eden Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’u rahat etmesi, dinlenmesi için.
Peki ya Bursaspor?
Umurunda mı TFF’nin Bursaspor. Soran yok, itiraz eden yok, eleştiren yok, sıkıştıran yok… Ee bir de isim Bursaspor olunca malum durum da ortaya çıkıyor.
Bursaspor’un rakipleri Balıkesirspor, Rizespor değil. TFF’nin rahat etmesini istediği takımlar Timsah’ın gerçek rakipleri.
Sorun bu üç takımın rahat etmesinde değil, Bursaspor’un bu yüzden rahatsız edilmesinde…
“TÜRKİYE” TEZAHÜRATINA CEZA GELİRSE ŞAŞIRMAM
Volkan’a ağır küfürler edildi dendi. Ancak ben küfür duyamadım. Yine bazı oyunlar dönüyor. Şenol Güneş de basın toplantısında buna veryansın etti. “Vatan haini” diye bağırıldı. Ancak ben Volkan Demirel ismini duymadım. PFDK buna da ceza verir gerçi. “Türkiye” tezahüratları yapıldı. Irkçı saldırı diyerek “Türkiye” tezahüratına da ceza verilirse şaşırmam. Bu ülkede olmaz denilen birçok şey olduğu için bunlar gayet normal.
Her türlü oyun oynanıyor ancak sonunda hiç “game over” yazısını göremiyoruz. Bu gidişle de göreceğimizi sanmıyorum.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.