Hava Durumu

Teşekkürler Bursaspor!

Yazının Giriş Tarihi: 23.03.2017 04:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.03.2017 04:50

Uzun yıllardır bu kadar erken hedefsiz kalan bir Bursaspor görmüyorduk.
İlginç oluyormuş.
Maçlara baktığımız zaman, tam anlamıyla içler acısı. Daha önceleri yazıyordum; 'Taraftar ne olursa olsun maçlara gelmeli, desteklemeli vs...'
Ancak düşündüm de en düşük biletin 20 TL olduğu bir 'Eğlenceye' gidiyorsun ve eğlenmekten çok, tabiri caizse hasta olup eve dönüyorsun.
Yöneticilerin, futbolcuların ve teknik heyetin bildiğiniz gibi mağlubiyetlerin ardından gelen eleştiriler sonrası, "Bunun bir oyun olduğunu unutmayalım" tarzında açıklamaları oluyor. "Bu bir eğlence" diye de devam eden demeçleri...
Ortada oyun var da oynayan Bursaspor değil, ortada bir eğlence var da eğlenen Bursasporlu değil!
Bir de antrenmanları kamuoyundan saklamak gibi bir olay çıktı son yıllarda. İdmanların yarısı zaten basına kapalı, kalan yarısında da 10-15 dakikası açık oluyor.
Geçtiğimiz hafta Mutlu Topçu'nun saha kenarında yaptığı röportaj sonrası basın mensuplarına antrenman 10 dakika açıldı. Kameramanın 'kayıt' tuşuna basmasıyla Özlüce Tesisleri'nin kapılarının gösterilmesi bir oluyor.
Şaka gibi.
Bu arada Bursaspor antrenmanlarını kışın dahi olsa akşam saatinde oluyor. Hani soruyorsunuz ya neden ulusal basında Bursaspor az yer alıyor diye... İşte bu yüzden. Ajansların saat 19.00-20.00 gibi geçtiği haberleri hiç kimse sayfasına koymaz. (Bu arada dünkü idmanın başlama saati 19.00)
Biz de sanıyoruz ki Bursaspor inanılmaz taktikler yapılıyor, müthiş çalışmalar gerçekleşiyor, rakiplerin korkulu rüyası haline geliyor...
Ortaya çıkan tablo ise komedi filminden farksız.
Manzaraya bir de tersten ve kendi açımdan bakacak olursak, bize bu muhteşem futbolcuları hafta içi göstermediğiniz için, antrenmanları akşam saati yapıp 10 dakika açtığınız için, Özlüce Tesisleri'ni oyun bahçesine çevirdiğiniz için teşekkürler Bursaspor!!!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.