Hava Durumu

Yolla

Yazının Giriş Tarihi: 12.07.2017 08:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.07.2017 08:47

Bursaspor'daki gelişmelere bir 'F5' yapalım, yani yenileyelim.
En çok merak edilen konu;
Transfer...
Bu aralar çok beklemeyin. Görüşmeler var ancak istenilen paralar, kulübün belini büküyor. Kulüp, verdiği paralara ise, 'O olmaz, bunu verelim mi?' cevabını alıyor. İşler dönüp dolaşıp paraya geliyor. Ee para da yok. Bu gerçeği unutmamak gerekiyor.
Batalla...
Yıldız futbolcu zaten takıma katılacak ve bu sene sözleşmesinin de gereğini uygulayacaktı. İlginç bir kamuoyu oluşturuldu, sorun var denilip, çözülmeye çalışıldı. Şaşılacak bir durum. Batalla, bu sene de Yeşil Beyazlı formayı giydikten sonra ülkesine dönecek. Bu artık kesin.
Kombine...
Şu ana kadar 400 adet satılmış. Başkan ve yönetim bu gelişmeden çok da memnun sayılmaz. 'Zaten kulüpte para yok, transferleri yapmakta güçlük çekiyoruz, taraftar da arkamızda olmazsa, biz nasıl kaynak yaratacağız' düşüncesi hakim.
Paul Le Guen...
Tam bir profesyonel. Ne yaptığını çok iyi biliyor. Antrenman programı müthiş. Sıkıcı idmanlar gitti, gözümüzü kırpmadan izlediğimiz antrenmanlar geldi.
Yeni transferler...
Titi ve Ekong, sağlam geldiler. Adamlar tatillerini de yapmış çalışmasını da eksik etmemiş. Zıpkın gibiler. Barış Yardımcı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. 'Ne de olsa Türk futbolcu' dediğinizi duyar gibiyim. İnşallah kendini bir an önce toparlar ve bizi de şaşırtır.
Kamp...
Avusturya kampı merakla bekleniyor. Özellikle hazırlık maçları. İki takım belli oldu. Biri FC SüdTirol, diğeri ise Sparta Rotterdam. Paul Le Guen, iki zayıf iki güçlü ekip istemiş. Diğer muhtemel rakipler, Fiorentina ve Stuttgart, en muhtemel rakipleri. Roma da olabilir. Ama zor görünüyor.
Sezon açılışı...
Bursaspor, büyük gelir beklediği bir organizasyon planlıyor. Konser, iyi bir takımla maç, forma tanıtımı hepsi aynı pakette satışa çıkacak. Bir dedikodu da şu; 'Tarkan neden olmasın?' Tribünler ve saha içi düşünüldüğünde 60 bin biletin satılması muhtemel. Satılır da. Sezon öncesi inanılmaz bir gelir olur Bursaspor'a. Ama Tarkan ne ister, gelir mi, programı nedir? Bilemiyoruz. Bakarsanız Tarkan'a bir teklif 'YOLLA'nır, Tarkan da 'hay hay' der.
Bekleyip göreceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.