Hava Durumu

Canınız tatlı mı çekti?

Yazının Giriş Tarihi: 26.03.2015 07:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.03.2015 07:46
Sehirli olma bilinci, bir şehre ait hissetme duygusu içerisinde yaşadığımız modern zamanlarda eskisi kadar önemsenmiyor. Çoğumuz doğup büyüdüğümüz şehirle ilgili çok az şey biliyor, bir şehrin tarihinin de yüzyıllar önce inşa edilen binalardan ibaret olduğunu zannediyoruz. Gün gelip tarihin tozlu sayfalarında yerimizi aldığımızda, bizden nasıl bahsedileceğine dair de en ufak bir fikrimiz yok. 
Birbirimize destek olduğumuzu mu anlatacaklar, şehrimiz için en iyisini yaptığımızı mı bilemiyoruz. Mimari yapılarımızla ilgili analizleri, toplumsal yaşamla ilgili elde edilecek bulguları falan çok merak ettiğimi söylesem sanıyorum ki garip karşılanmam. 
Bursa ile ilgili meraklı bir insan olmama rağmen, bir spor şehri olup olmadığımız konusunda herhangi bir fikir belirtecek altyapıya sahip değilim. Ancak takımını seven, yeşil beyaz renklere fanatik olmasa bile sempatiyle yaklaşan insanlar olduğumuzu söyleyebilirim. 
Futbolla ilgisi olmayan biri olarak, Bursaspor’un şampiyon olduğu gece televizyon ekranına kilitlenmiş, insanların gözbebeklerinde o coşkuyla tüylerim diken diken olmuştu. 
Büyükşehir Belediyesi ve Burfaş’ın, Bursaspor’a destek için hayata geçirdiği projenin haberini okuduğumda da hemen hemen aynı duyguları hissettim. 
Şehrin dört bir yanında birbirinden güzel tesislerin işletmeciliğini üstlenen     Burfaş, tesislerinde Bursaspor için özel olarak tasarlanan tatlıyı, gelirini şehrimizin takımına devretmek üzere     satışa sunmuş bulunuyor. Şehrimizin ve elbette ki takımının renklerini taşıyan bu tatlının tadına bakmak, Bursaspor’a küçük de olsa bir destek sağlamak tüm Bursalıların hoşuna gidecektir, eminim. 
Birlik olabilmenin, birlikte bir davaya destek olabilmenin ve hep birlikte çok daha fazlasını yapabileceğimizi görmenin en tatlı yolu şimdi Burfaş’ın sosyal tesislerinden geçiyor. Bu arada tatlı siparişi veren 1963’üncü kişiyi de sürpriz hediyeler bekliyor. 
Canınız tatlı mı çekti, Bursaspor’un yeşil beyaz pastası sizi bekliyor… 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.