Hava Durumu

Eğlenilecek kızlar, toplanın!

Yazının Giriş Tarihi: 22.01.2015 08:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.01.2015 08:21
Ne güzel demişler, “birlikte eğlenemeyen insanlar birlikte bir gelecek kuramazlar” diye zamanında. Ve biz nedense eğlenilecek ve evlenilecek kızlar diye ayırabiliyoruz kadınları hâlâ.

Hayır, yani arkadaşlar, biz kalkıp erkekleri evlenilecekler, baba yapılacaklar, tek gecelik takılacaklar, kanka olunacaklar, maça gidilecekler falan diye ayırsak hoşlarına gider mi? Ah evet, erkekler yalnızca eğlenmek ya da evlenmek istiyor olabilir ama biz sınıflandırmaya kalkarsak, başınız çok ağrıyabilir. 
Durduk yere celallenmedim tabii ki. Geçtiğimiz günlerde Türkiye’de ismi herkes tarafından bilinen ve çokça okunan bir kadın dergisinin attığı mail’den sonra çıktı sinirim tepeme. Üstelik bir de kadın ödülleri veriyor bu dergi, iyi mi! Şimdi efendim, bu dergideki arkadaşlar; yememişler içmemişler, evlenilecek kadın hangisi sorusuna yanıt aramışlar. Topladıkları yanıtları haber yapmakla yetinmeyip, “Evlenilecek kadın hangisi?” manşetiyle mail göndermişler herkese. 
Haber içeriğinde farklı yaş ve meslek gruplarından erkeklerle yapılmış röportajlar var. Herhangi bir sonuca varmanın mümkün olmadığı, okudukça sinir olduğunuz sevgili erkeklerimizin nadide görüşleri, evlenilecek kadın uzmanı bekârlarımızın efsane cümleleri var. 
Hâlâ öğrenememiş küçük hücreli arkadaşlar için bir kez daha tekrarlamak isterim. Kadınlar evlenilecekler ya da eğlenilecekler diye ayrılmazlar. Evlenilecek kadının özellikleri diye bir şey yoktur. Zaten yaptığınız haberin içeriğini okusaydınız, her bir bireyin evlilikten de karşı cinsten de beklentilerinin farklı olduğunu görürdünüz. Bu haberi okuyan, evlenme hayallerine böyle haberleri takip ederek ulaşacağını düşünen daha küçük hücreli arkadaşlarıma da seslenmek isterim, gelin hep birlikte eğlenelim!
Bu arada söylemeden de geçemeyeceğim, siz siz olun bayanlar baylar, eğlenemediğiniz biriyle evlenmeyin. Evlilik dediğin kısa süreli iş sözleşmesi ya da bir gecelik bir organizasyon değildir, izanınızı kaybetmeyin. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.