Hava Durumu

En komik benim!

Yazının Giriş Tarihi: 25.03.2015 07:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.03.2015 07:05
Biz hepimiz kendi çapımızda komedyeniz. Hatta birçoğumuz, sahneye çıksak milyonları güldüren isimlerden çok daha başarılı olacağımızı iddia etmekten de çekinmeyiz. Zaten hangimizin hayatına baksanız en az bir roman, iki film, üç sezonluk dizi çıkar. İstisnasız her birimiz henüz keşfedilmemiş birer hazineyiz. 
Biz evde oturup bir mucizenin gerçekleşmesini ve keşfedilmeyi beklerken, içlerindeki sanat aşkına daha fazla karşı koyamayanlar da bu yolda savaşmaya devam ediyor. Ve şimdilerde bu “komedi savaşları” TV8 ‘de yayınlanan bir program ile evlerimizin içerisine giriyor. 
Yedi amatör komedyenin rekabet edeceği yarışmanın bugüne kadar oyunculuk üzerine gerçekleştirilen projelerden farkı, adayların sahneye profesyonel oyuncularla çıkıyor olmaları ve jüri dışında sahneyi paylaştıkları kişilerden de puan almaları. 
Jüri koltuğunda Gülse Birsel, Haluk Bilginer ve Gani Müjde’nin oturduğu Komedi Türkiye programında oyuncu adaylarıyla sahneye çıkacak olan isimler de severek izlediğimiz ve her izlediğimizde takdir ettiğimiz Bartu Küçükçağlayan, Derya Karadaş, Ömür Arpacı ve Murat Akkoyunlu. 
Bu tarz yarışmaların oyuncu adaylarına verebileceği çok az şey olduğunu düşünürdüm eskiden. Ama Gülse Birsel’in ya da Gani Müjde’nin yazdığı skeçleri karşılarında profesyonel oyuncularla sahnelemek, komedyen olmak isteyen yarışmacılara akıllarına bile gelmeyecek şeyler öğretecektir diye düşünüyorum. Yani aslında program izleyicilerden çok yarışanların işine yarayacak gibi geliyor. 
Televizyon rehberine baktığınızda birbirinden farklı bir sürü yarışma olduğunu, her yarışmanın da kendisine ait bir izleyici kitlesi olduğunu görürsünüz. Moda anlayışından kelime bilgisine, genel kültürden el becerisine kadar birçok şeyimizi yarıştırdığımız televizyon; bu yeni programla her kesimden izleyicinin ilgisini çekecek gibi duruyor. 
E ne de olsa biz hepimiz doğuştan komedyeniz. Biz hala keşfedilmemişken televizyona çıkıp da bizi güldürmeye çalışan insanları eleştirmeyi de çok severiz. 
Komedi Türkiye ile ilgili beni en çok sevindiren Gülse Birsel’in ekranlarda olmaya devam etmesi elbette. Komedi dünyasında böylesine başarılı bir hemcinsimin olması kendimi güvende hissettiriyor nedense. 
Bu arada program çarşamba akşamları yayınlanıyor, bilginize. Ve hiç üzülmeyin, hepimiz biliyoruz ki en komik sizsiniz…
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.