Hava Durumu

Gençlik yolculukları

Yazının Giriş Tarihi: 10.02.2015 09:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.02.2015 09:03
Yaşınız gençken yaptığınız ya da yapmayı planladığınız her türlü yolculuk gözünüzde bir maceraya dönüşür. Ne koltukların sırtınızı ağrıtmasından şikâyet edersiniz, ne dizleriniz tutulur ne de yollar başınıza vurur. Gitmek istediğiniz yer kadar yolculuğun kendisi de bir eğlencedir ve her bir yolculuk yeniliklerle beraber sürprizlere gebedir elbet. 
Yaş ilerledikçe durum biraz değişse, insan rahatını düşünmeye başlasa da, seyahat etmenin, farklı yerler görmenin, bambaşka kültürlerle tanışmanın tadını bir kez aldınız mı bir daha durmak istemeyeceksiniz, inanın. 
Bence sırt çantasını alıp yeni maceralara atılmaya kalkan herkes gençtir ama eğer 18-35 yaş aralığındaysanız yalnızca ruhen değil genel anlayışa göre de gençsiniz demektir ve yurtdışına çıkmak için belki de sandığınız kadar beklemeniz gerekmeyecektir.
2005 yılında başlayan Gençlik Otobüsü her yıl gençlerimize Avrupa'nın ve Amerika'nın kapılarını açan büyük bir gençlik projesi. Tamamen ücretsiz olan bu proje ile Venedik'ten San Francisco'ya kadar birçok şehri gezip görme şansı yakalamanız, heybenize yepyeni arkadaşlıklar ile birbirinden farklı anılar eklemeniz mümkün. 
Ülkemizin birçok firmasının sponsor olduğu projenin amacı gençlerimize farklı bakış açıları katmak ve elbette ki fırsatlar yüzünden hayallerini gerçekleştirmede zorluk yaşayan gençlerimizin bu hayallerine kavuşmaları için imkan sağlamak. 
Eğer siz de 35 yaşınızdan henüz gün almadıysanız, dünyayı gezip görmek ve gezip gördüklerinizi dünyaya geri vermek niyetindeyseniz, hayallerinizin ucu bucağı, sınırı yoksa; tek yapmanız gereken www.genclikotobusubasvuru.com ve www.genclikotobusu.com adreslerini ziyaret ederek başvuru koşullarını incelemek ve başvurunuzu gerçekleştirmek. 
Ağustos ayında hayata geçirilecek olan Avrupa ve Amerika gezileri için son başvuru tarihinin 15 Şubat olduğunu hatırlatır, dünyaya açılmak için elinizi çabuk tutmanızı öneririm. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.