Hava Durumu

Pijama terlik televizyon

Yazının Giriş Tarihi: 28.12.2014 08:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.12.2014 08:40
Kısaltma yapmayı pek seven bir millet olarak, yılbaşı eğlencesini geçirme şeklimizi bile bir kurumla birlikte anmayı başarabiliyoruz. Yaratıcı olduğumuz için mi tembeliz, tembellikten mi yaratıcılığa vuruyoruz kendimizi çözmesi zor. 
Yurdun dört bir köşesinde insanlar çarşamba akşamı için hazırlıklarını tamamladılar bile. Kimisi çoktan rezervasyon yaptırdı kimisi bizim gibi pijama terlik ve televizyon ile buluşmaya hazır evinde. 
Gizli zevkleriyle rengini hiç belli etmemeyi seven şehrimizin dört köşesinde de birbirinden farklı etkinlikler, eğlenceler ve programlar sizleri bekliyor. İnternete girip baktığınızda hangi mekânda kim var, nerede hangi konseptte parti var kolaylıkla bulabilirsiniz. İster Yunan ezgileriyle kafayı dağıtır, illa dansöz görecekseniz ona göre bir programa katılır, isterseniz de yüksek sesli popüler müzikle yeni yıla merhaba diyebilirsiniz. Geceleri ışıl ışıl göz alan sokaklarda yürüyebilir, dağdaki karların arasında yuvarlanabilir ya da bir deniz kenarında martılarla sohbet de edebilirsiniz. Her duyguya, her beğeniye ayrı bir köşe sunan bu şehirde kesin olan tek şey, yılbaşı gecesi sıkıntıdan patlamayacağınızdır. 
Bu arada 30 Aralık Salı akşamı da Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nin Osmangazi Salonu’nda gerçekleşti-rilecek Yeni Yıla Merhaba konserine katılabilir, sanat mü-ziğinden Roman orkestrasına kadar farklı ezgilerin tadını çıkarabilirsiniz. 
Alışveriş merkezlerinin çılgıncasına dolu olduğu, sokakta yürümenin bile zorlaştığı, herkesin yeni yıla hazırlanmak için sağa sola koşturduğu şu günlerde beklenilenin tersini yapıp, yeni yıl gelmiyormuş gibi de davranabilirsiniz. Kim bilir belki siz de yaş almak istemeyenlerdensiniz. Belki de sıcak evinizde, yün çoraplarınızla aşk yaşayarak dışarıda eğlenmeye çalışırken kendini kaybedenlerin hallerini izlemeyi daha zevkli buluyorsunuz. 
Bütçeniz ya da tercihiniz ne olursa olsun yapmanız gereken bir an önce harekete geçmek. Dışarıdaki kalabalığa bakılırsa çarşamba akşamı evde çitlemek için çekirdek bulmanız bile mucize kıvamında… Pazar günü keyfinizi kaçırmak istemem ama o çok gitmek istediğiniz mekânda yer kalmamış da olabilir pekâlâ… 
Takvimlerin değişmesini hunharca kutlayacağımız çarşamba günü için hazırlıklarınızı bir an önce tamamlamanızı, ben yılbaşına karşıyım arkadaş diyorsanız bile dışarı en azından bir kez çıkıp, havadaki umudu koklamanızı önerir, iyi hafta sonları dilerim. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.