Hava Durumu

Yaşasın kar!

Yazının Giriş Tarihi: 08.01.2015 08:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.01.2015 08:39
Kayak yapmanın pabucunu dama attıran, özellikle gençlerin büyük keyif aldığı ve icadının temelleri 60lı yıllara dayanan snowboard, kış aylarının vazgeçilmez eğlencelerinden biri olmuş durumda. Öyle ki uluslararası arenada, kendisine bir gün ayrılmış ve Dünya Snowboard Günü altında dünyanın dört bir köşesinde etkinlikler düzenlenir olmuş. 
Benim için kayanları izlemek, kaymayı denemekten çok daha zevkli olduğu için snowboard tahtasının, böyle mi söyleniyor ondan bile emin değilim, üzerine adım atmışlığım yok. Karda kaymak yerine, yerlere uzanıp kar melekleri çizmeyi ya da kardan adam yapmayı tercih edenlerdenim. Ama bu, aklımızı başımızdan alan Uludağ’ın güzelliğinde düzenlenen etkinlikleri kaçırmak için bir bahane değil elbette. 
Kar kalınlığının bir buçuk metreyi geçtiği Uludağ’da kış tüm hızıyla devam ederken, 11 Ocak’ta yani bu pazar günü, Dünya Snowboard Günü kutlamaları gerçekleştirilecek. 30’dan fazla ülkede, 100’den fazla etkinliğin düzenlendiği Dünya Snowboard Günü, tüm kar ve kayak tutkunlarını bir araya getirecek. 
Bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilecek olan etkinlikle ilgili bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için 531 811 17 16 telefon numarasından Uğurcan Çengel ile görüşebilirsiniz. İçeriği ne olursa olsun, Uludağ’da, bembeyaz karın ve tertemiz havanın içerisinde çok eğleneceğiniz ve hem gösteriye hem de kayağa doyacağınız kesin. Bu arada bu etkinliğin ülkemizde yalnızca Uludağ’da gerçekleştirildiğini de ekleyelim. 
Dört mevsimin güzelliğini de ayrı ayrı yaşayabildiğimiz şehrimizde, varlığıyla kendimizi güvende hissettiren, duruşuyla gönlümüzde ayrı bir yere sahip olan Uludağ, gösterdiğimiz ilgiden çok daha fazlasını hak ediyor aslında. Herhangi bir etkinlik olsun olmasın, dağ yollarına düşmek, şehrin içinde çamurundan bir türlü ayıramadığımız karın tadına o yükseklikte varmak, bu dünyada yaşadığımız her tür negatifliği birkaç günlüğüne de olsa unutmak, hepimizin hakkıdır, hatırlatırım. 
Hazır yarıyıl tatili de yaklaşıyorken, Uludağ’da düzenlenen ve düzenlenecek etkinliklere göz gezdirmenizi, günübirlik de olsa çocuklarınızla dağın keyfini sürecek bir plan yapmanızı ve şehre tepeden bakmanızı ısrarla tavsiye ederim. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.