Hava Durumu

Yaşın bununla ne ilgisi var?

Yazının Giriş Tarihi: 14.04.2015 07:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.04.2015 07:37
Kadınların birbirine ettiğini erkekler etmiyor derler ya hani, çoğu zaman saçma bulsam da bazı anlarda bu sözü hatırlayıp gülümsüyorum yaşadığımız hayata. Magazin dünyasında izlediğiniz kavgaların çoğu kadınlar arasında geçmiştir. Bunun sebebi kadınların birbirinden nefret ediyor olması ya da çekememeleri değildir bana göre. Zira erkekler cümlelerle kavga etmeyi pek beceremezler. 
Son bomba da sosyetik iş kadını Sema Çelebi’den geldi. Ajda Pekkan’ı yerden yere vuran Çelebi, “70 yaşında koca peşinde” diye vermiş veriştirmiş memleketimizin yegâne süper lakaplı starına. Yani tamam, bir evliliğin bitmesine neden olduğunu düşünüyor ve kendisine kızıyor olabilirsiniz ama yaşın bununla ne ilgisi var Allah aşkına?
Televizyondaki evlilik programına çıkıp koca aradığını cümle âleme ilan eden ninelerle ilgili bir probleminiz yok anladığım, mesele yetmiş yaşında hala sahnede mayo giyecek durumda olmakta mı acaba? 
Hayır, yani hem insan hissettiği yaştadır diye göğsünüzü gere gere gezeceksiniz hem de yetmiş yaşında biri âşık olunca ya da koca isteyince ayıplayacaksınız. İnsan ister istemez samimi olmadığınızı düşünüyor, ben uyarayım da. 
Ajda Pekkan gerçekten bir evliliğin bitmesine neden oldu mu, bir kadının gözyaşını akıttı mı bilemem. Tek bildiğim Sayın Çelebi’nin insana komik gelen cümleler kurmuş olması. Bu yaştan sonra kızamık olacak halimiz yok ne demektir biri bana açıklasın zahmet olmazsa. 
Pekkan’ı seversiniz sevmezsiniz, şarkılarıyla aşk yaşamışsınızdır ya da nefret etmişsinizdir bilemem. Ama kadının duruşuna saygı göstermek diye düşünüyorum ben. Ajda Pekkan, kaç yaşında olursanız olun içinizdeki yaşama sevinci sönmedikçe dünyayı titretebileceğinizin göstergesidir bence. Estetik yaptırıyor, kim bilir kendine nelerle nasıl bakıyor diye içinizden geçirdiğinizi biliyorum, tamam da bütün bunları yapacak enerjisi var hala, neden kimse takılmıyor ki bu noktaya?
Üstelik son haberler doğruysa, bir erkeği baştan çıkarmak için kaba tabiriyle çıtır olmanız gerekmediği de tescillenmiş demektir, yalan mı? Yetmiş yaşında koca peşinde diye ayıplayacağınıza, yetmiş yaşında ne buluyorlar bu kadında, ben neden yapayalnızım hala bu yaşta diye sorgulamak gerekmez mi acaba?
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.