Hava Durumu

Yoksa siz hâlâ?

Yazının Giriş Tarihi: 09.12.2014 08:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.12.2014 08:14
Hayatta kalmak her geçen gün daha zor oluyorken, kıt kaynaklarla milyonlarca insan ayakta kalmaya çalışıyorken, bilgiye ulaşmak gittikçe kolaylaşıyor. Eski alışkanlıklarımız şekil değiştirmeye, merak ettiğimiz bir sorunun cevabına ulaşma hızımız günden güne yükselmeye devam ediyor. İnternetin ardından akıllı telefonlar için tasarlanan uygulamalarla, günümüzde artık hemen herkes, cebinde bir dünya bilgi taşıyor. 
Bilgiye, habere ulaşmak elbette çok kolay. Ama doğru bilginin, doğru haberin kaynağına gitmek için biraz uğraşmanız gerekebiliyor, açıkçası. Ya da en azından gerekiyordu. Hangi haber sitesi güvenilir, bu sitenin bilgi kaynağı neresi, ben şimdi kimin söylediğini baz alacağım gibi sorularla aklımız karışıyor, her köşeden fısıldayan bilgiler nereye yöneleceğimiz konusunda bizi hep şaşırtıyordu. Şimdiyse, internet sayfaları arasında sürüklenip durmak yerine, haberin ve doğru bilginin kaynağını cebinizde taşıyabiliyorsunuz. 
Akıllı telefonlar için tasarlanan uygulamalar arasında en sevdiklerim, saatlerce ve umutsuzca arama yapmak zorunda kalmadan, beni doğrudan bilginin kaynağına götürebilecek uygulamalar. Ve bu uygulamaların arasında Bursa Hâkimiyet de var. 
Evet evet, artık evde ya da bilgisayar başında olmanıza gerek yok. Sabahki yoğunluğunuzdan ötürü gazete alamayıp akşam olup da bulamadığınızda üzülmenize de gerek yok. Eskiden bir tık yanınızdaydık, artık bir bütünüz, her an yanınızdayız.  Haberleri, köşe yazılarını, gündemi, tartışmaları, şehri şahanemizle ve memleket halleriyle ilgili her havadisi bulabileceğiniz Bursa Hâkimiyet uygulaması, android ve ios temelli her tür telefona indirilebiliyor ve tamamen ücretsiz. 

E tabii böyle bir hizmet ayağınıza, pardon elinizin altına kadar getirilmişken size de programı indirip, gündemi takip etmek kalıyor. Vaktim yoktu, gazete okuyamadım bahaneleri rafa kaldırılıyor.  Omuz üzerinden gazete okuma dönemi, tamamen kapanıyor. Haber alma özgürlüğünüz, hareket etme özgürlüğünüzle buluşuyor. 
Yoksa siz hâlâ tanışmadınız mı Bursa Hakimiyet uygulamasıyla?
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.