Hava Durumu

Ali Ay çıkış arıyor…

Yazının Giriş Tarihi: 16.06.2016 01:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 01:37
Son dönem Bursaspor yönetiminde sorunsuz süregelen bir özelliktir iletişim. Özellikle Başkan Ali Ay, bu konuda başarılı bir metot uyguluyor. Kulübün içinde bulunduğu durumu açık bir şekilde anlatıyor her platformda. Geçenlerde bir araya gelip uzun uzun konuştuk. Yazılarımda yaptığım eleştirileri de kendisi ile paylaştım. Çok büyük olgunlukla dinledi ve kendi üslubunca yanıtlamaya çalıştı. En büyük sıkıntısı kötü mali duruma nakit kaynak üretimi ve her ay özellikle yabancılara yapılan ödeme zorlukları. Tabi bunun yanında transfer dönemini de sorunsuz geçirmeye çalışıyor. Transfer konularında her türlü yürütmeyi Yüksel Çolak’a delege etmiş. Uzun vadede altyapıdan kurumsal yapıya, iyi bir mali yapıdan karakterli bir oyuncu gurubu olan takıma sahip olunacak bir plan için uğraş veriyor.
Sanayici ve işadamlarından beklentisi çok yüksek. Ama burada kendisine Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın kapısını çalmasını öneriyorum. Tek tek işadamlarına çağrı yapacağına bu durumda bu alanın merkezi olan Bursa’nın en büyük ve güçlü sivil toplum örgütünün elini taşın altına koyacak bir organizasyonu başlatması gerekiyor. Bunun yanında yerel yönetimlere gelir getirici projeler üretmek gerektiği en önemli konular arasında yer alıyor. 
Bunların gerçekleşmemesi durumunda kişisel kefaleti biraz boşta kalıyor. Çünkü yeni sezonun tüm sorumluluğu kendisi ve yönetimine ait olacaktır. Niyetler iyi ama gerçekler kulübün önünü açamıyor. Camiayı rahatlatması ve geleceğe umutla baktırabilmek için zaman artık çok kısıtlı. İcraatlar sezonun başlamasıyla birlikte vitrine çıkacak. Olası bir plan aksaklığı mali yapının yanında sportif başarısızlığı getirirse eylül ayı sıkıntı ayı olur. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.