Hava Durumu

Camia başkana bakıyor...

Yazının Giriş Tarihi: 13.05.2017 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.05.2017 07:30

Pazartesi günü çok önemli sınava çıkıyor Bursaspor. 3 haftalık unutulmayacak tarihi hezimetlere rağmen küçücük kalmış umutlarını bile hâlâ kaybetmiyor. Bir galibiyet olsun da ne olursa olsun. Bu umutlarla stadyumdaki yerini alacak taraftar. Tüm camia itidalli davranmaya çalışıyor. Önce puan veya puanlar sonra kongre için istişare. Bu dört haftada mümkün olduğu kadar sakin olunmalı, takımın geleceği için destek olunmalıdır.
Gelelim Ali Ay başkana. İnanılmaz bir güven kaybına uğradı. Bursaspor için beslediği duygular, maddi desteği ve tüm iyi niyetini görmeyecek duruma geldi camia. Çünkü göreve geldiği günden bugüne kadar icraatları ve kulüp yönetim anlayışı herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Ne sportif hamleler ne mali planlama ne de kulüp idaresi geçmiş ile kıyaslandığında farklı bir durumda değil. Hatta son yedi yılın en sıkıntılı günleri yaşanıyor şu anda. Eleştiriyi kabullenmiyor başkan. Özeleştiri hiç yapmıyor. Takımın bulunduğu durumdan dolayı adeta sağlıklı düşünmeden aldığı kararları uygulamaya koyuyor. Kriz yönetimi konusunda çok zayıf. Kızıyor, alınıyor ve küsüyor. Netice itibarı ile kulübün başkanına bakıyor tüm camia. Bu durumdan kurtulmak için herkese ne görev düşecekse söylemeli ve birlikte olunmalı.
Bu söylemlerden yola çıkarak kulübün kongreye gitmesini isteyenler aslında yenilenme, silkinme ve temizlenme istiyor. Özlüce ve Vakıfköy acil ele alınmalı. Yeni ve güçlü yönetim ayrıca Bursa'ya yakışır bir yapılanma gerekiyor. Türk futboluna vurulan damga silinmemeli. Kentin marka değeri ışıl ışıl olmalı. Sezon sonu için bu isteği kulak arkası yapmaması gerekiyor başkanın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.