Hava Durumu

Hamza Hoca’nın lütfu….

Yazının Giriş Tarihi: 31.08.2016 07:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.08.2016 07:02
Ali Ay başkanım diyor ki ; “Hamza Hoca takımın durumunu bilerek kısıtlı bütçeye rağmen bizimle yola çıktı. Eğer bizi düşünmeseydi 10-15 milyon transfer bütçesi isterdi.”
İyi de Akhisar da böyle bir şansı var mıydı?
Bırakın Akhisar’ı G.Saray bile böyle şansa sahip olmadı. Bu bir lütuf değil camiaya.     Kendi ifadesi ile en iyi ve en doğru transferleri yaptığını anlatan gazete sayfaları ile dolu. Teknik eleştiriye pek girmem ama birinin bana Ertuğrul-İsmail ikilisini anlatması lazım. Trabzon maçına koyduğunuz Şamil nerede? Fransa’dan gelen Sane’yi sormuyorum bile.
Şimdi merak ediyorum. F.Bahçe maçında Ertuğrul-İsmail oynayacak mı? Görelim bakalım.
Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da transfer ve hazırlık dönemi verimli geçirilememiştir. Hamza Hoca ile başlama riskine katlanmıştır Ali Ay. Neden başkan diyorum biliyor musunuz? Bunca yaşananlara rağmen şube sorumlusu Yüksel Çolak hiçbir şey konuşmuyor. Çok iyi tanıdığım Yüksel Çolak konuşursa çok şey açığa çıkar eminim. Takımın bu durumundan elini ovuşturanlardan olmadım. Yaptığım eleştirilerin de bugün herkesin gözü önünde gerçekleşmesi beni hiç de memnun etmiyor. İnanmayan 2016 yılında yazdığım yazıları Bursa Hakimiyet internet sitesinden okuyabilir.
Gelelim altyapıya. U21 şampiyonluğunu anlatmaya doyamayanlar. Başta yöneticimiz Ali Turan. Gençlik Geliştirme Sorumlusu Adnan Örnek. İki haftalık süreçte altyapıyı vitrinde görebildiniz mi? Ya da bundan sonra görebileceğinizden ümidiniz var mı? Bu arada beş yıllık yeni altyapı planını da merakla bekliyorum. Her şeye rağmen Ali Ay desteği çok hake diyor. Emeği, gayreti ve fedakârlığı unutulmayacak işler yaptı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.