Hava Durumu

Hatırlatmakta fayda var

Yazının Giriş Tarihi: 06.12.2018 08:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.12.2018 08:11

Şenol Güneş sonrası uzun bir aradan sonra hem futbol keyfini hem de üzerimize yapışan küme düşme korkusunun da olmayacağı bir sezon yaşayacak bir takımı oluşturan Samet Hoca takdiri hak ediyor. Dileğim bu gidişatın kazaya uğramaması. Çünkü kentte pozitif hava hakim. Tecrübeli hoca son yıllardaki lig yarışının olmaması, tüm takımların birbirine yakın güç dengesinde bulunması ve mali problemler içerinde olan çok sayıda takım adeta var olma mücadelesinde yarışmasını en iyi yönetecek teknik adamlardandır. 15. haftaya geldiğinde puan durumuna bakan Samet Hoca'nın keşkeleri olduğunu düşünüyorum. Ama her şeye rağmen takıma ve hocaya tam güven olduğunu söyleyebilirim. Saha içi şimdilik tamam gelelim yönetim cephesine.
Yukarıda yazdığım olumlu havanın devam etmesi gelecek için planlamalar ne durumda? Bunlar yönetimin asli işleridir. 2018-2019 sezonu mali krize takılmıştır. Bu da tüm takımların geçmişte yaptığı hataların meyvesini almasından kaynaklanmıştır. Bursaspor bu krizli sezonda ne pay alacak bunu da yapacağı futbol ve mali hamleleri belirleyecektir. Günü yaşamayı aldığı galibiyetlerle geçirirse bir ileri iki geri yapar dururuz. Sayılı gün çabuk geçer. Ali Ay başkanın camiayı hareketlendirecek hamleleri yapması gerekiyor.
Daha profesyonel bir yönetim anlayışı ile kongre vaadinden nerelere geldiğimizi hatırlatmak istiyorum. Menajer Hüseyin Gedik, futbol direktörü Mustafa Er ve genel müdür Erhan Başoğlu ile yollar ayrıldı. Her şeyi işin ehline vereceğizden her şeyi Samet Hocaya teslim etmekse bu yöntem 80'li 90'lı yıllarda kaldı bunu da hatırlatmak istedim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.