Hava Durumu

Haydi Bursa...

Yazının Giriş Tarihi: 04.03.2019 08:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.03.2019 08:21

Sivas maçında 3. gol sonrası Samet Hoca'nın gözünden akan yaşların anlamı çok büyük. Ancak 3 sezondur Bursaspor sevdalılarının yaşadıklarının ne anlama geldiğini de gözden kaçırmamak gerekiyor. Deplasmanda ve Bursa'da rakip tribünlerin "Bursa kümeye" tezahüratını işitmekten duyulan hoşnutsuzluk pik yapmış durumda. Sezon sonu işimiz çok. Yeni bir yönetim anlayışı ve güçlü bir Bursaspor yaratmak için el ele verilmesi gerekiyor. Parayı verenin değil, sevgisini katanın başarılı olacağını hep birlikte gördük. Sivas maçı ayağa kalkışın fotoğrafıydı. Şimdi filmi sorunsuz ve mutlu sonla bitirmenin zamanıdır.
Ne hoca ne futbolcular ne de başkan ve yönetim hiç konuşmamalı. Şehrin ortak değerine, gerçek sahipleri Bursalılar sahip çıkmıştır. Çıkın alın kalan maçları sonra hep beraber konuşuruz. 3 altın puan alan Bursaspor ligin seyrini de altüst etmiştir. Bursaspor düştü diyenlere tokat gibi cevap vermiştir. Başarısızlığı kerhen kabul etmişse de düşmeyi asla kabul etmeyecektir. Futbol sevgisi ve bilgisi üst düzeyde olan bir kenttir Bursa. Bunu da kanıtlamaktan asla yorulmayacaktır. Konu Bursaspor olunca nasıl tek ses olunacağını göstermiştir.
Bu maç geçti. 3 puan hanemizde, 2 milyon 600 bin TL kasamızda. Kongre kararı almış yönetimin burada yapacakları çok önemli. Bu futbolcu grubuna mali sıkıntı yaşatmamalı. Sevgiyi statta, çarşıda ve her yerde hissetmiştir. Profesyonel yaşamda bu iki konuyu halleden futbolcu uzayda bile maç alır. Şurada kalmış 10 hafta. Her şeyi bir tarafa bırakıp el ele gönül gönüle ve sevgiyle bu sezonu bitirelim. Rahmetli Amigo Yaşar abinin dediği gibi "Haydi Bursa, haydi Bursa..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.