Hava Durumu

İş işten geçmeden…

Yazının Giriş Tarihi: 03.12.2014 07:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.12.2014 07:53
Süper Lig, 11. hafta itibarı ile demini almaya başladı. Mersin İ.Yurdu hariç diğer takımlar sezon başı tahminlerdeki gibi zirveye kondu. Rıza Hoca’nın takımı sezonun ilerleyen haftalarında neler yapar orası bilinmez. Bursaspor yeri itibarı ile yakın takipte. Hakem hataları ve cezalardan etkilenmemiş olabilse, bunun yanında Passolig tepkisi yüzünden seyircisinden mahrum kalmasaydı fotoğraf bu olmazdı. 
“Nereden biliyorsun?” diyeceksiniz… 
Genel itibarı ile Bursa şehrinin takıma pozitif bakışı, kadro kalitesi, tecrübeli ve birikimli hocası, iyi futbol oynama çabası herkes tarafından görülmektedir. Bunları görebilmek ve bilebilmek için kahin olmamıza gerek yok. Bursaspor oyun itibarı tüm spor kamuoyunun beğenisini kazanmıştır.
Şimdi gelelim madalyonun diğer tarafına. Bir yıllık süre için göreve gelen Recep Bölükbaşı görev süresi içinde yapacaklarını gayet şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaştı. Gelinen noktada birkaç yöneticinin katkısı hariç tüm operasyonel ve mali konuları yönetmeye çalışıyor. Ancak mali yapı hiç iç açıcı değil. Saha içindeki olumlu tablo idari tarafta aynı değil. İbrahim Yazıcı döneminde görev yaparken edindiği tecrübeyi bu dönemde uygulamaya çalışıyor. Kongre sürecine altı ay kala bu yük ne kadar daha yönetilir açıkçası şüphelerim var. Başkan kulüp içinde yaşadığı mali ve idari sıkıntıları camiayla paylaşmalı ve destek almalı. Yoksa Bursaspor kulübü zarar görürse ondan sonra yapacağı açıklamanın hiçbir kıymeti yok. 
Sportif başarının geldiği her takımda önemli detaylar hep atlanır. Gerçeklerle yüzleşildiğinde hep iş işten geçmiş olur. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.