Hava Durumu

Kaçan balık büyük oldu...

Yazının Giriş Tarihi: 20.08.2018 07:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.08.2018 07:54

Ligin 2. haftası bitti ve elde var sadece bir puan. Son üç yılda izlediğim en kötü takımdı Kayserispor. Küme düşen Karabük bile daha zor anlar yaşatmıştı Bursa'da. Kaçan balık büyük oldu. Sabır sabır ama transferlerin zamanında olmayışı da ah vah çektiriyor. Umutlu başlangıç devam ediyor. Mücadele çabası görmezden gelinemez ama Aziz Behich ve Harun'un kafaları burda değil. Çözüm bulunmalı ve ne gerekiyorsa yapılmalı. Altyapıdan gelen kardeşlerimizle ilgili bir şey yazmayacağım çünkü bunu yıllardır başlık olarak atmış ve yazmış kişiyim. Bir de bu yazdıklarımızı başkan Ali Ay okuyup gündemine alsa.

Son iki yıl yaşanan kötü sezonların ardından sonuçlara bakmadan umutlanıp tekrar ayağa kalkan camia taraftar takdiri hak ediyor. Hiç de kolay değildi yaşananlar. Samet hoca desteğe ve zamana ihtiyacımız var bu takımı ayağa kaldırmak istiyoruz diyor deneyimli hoca. Tamam hocam da bu camia da az şeyler yaşamadı. Kırgınlık, kızgınlık ve güvensizlik ile geliyor o stada. Bunlara rağmen arma peşinde şehrine sahip çıkıyor büyük bir çoğunluk. Netice itibarı ile ligin bundan sonraki bölümüde fikstür anlamında sıkıntılı. El ele gönül gönüle olunca işlerin farklı bir şekilde sonuçlanması işten bile değil.

Bu arada Doumbia transferi bana biraz ilginç geldi. Neden futbolcuya bir menajer gidiyor? Günlerce orada kulüp adına işlem yapıyor. Yöneticiler neden seçilir? Bu konu bana biraz garip geldi. Yolla uçak biletini gelsin Bursa'ya. Sayın başkanıma sesleniyorum onca kötü günden sonra yeni bir başlangıç ve yeni umutlar yeşermiş camiayı üzmeyin lütfen. Her kademenin desteğini almışken yeni bir travma yaşatmayın bu kente. Bu sene mutlu olarak huzurla maç seyretmeyi hak etti Bursaspor camiası. Bitirin şu prensip anlaşmalarını dökün resmiyete herkes görevini yapsın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.