Hava Durumu

Karar zamanı gelmedi mi?

Yazının Giriş Tarihi: 29.01.2018 07:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.01.2018 07:57

Toplumda bir söz vardır "parayı veren emri verir" diye ama Bursaspor'da işler böyle olmuyor. Teknik ekip ve futbolcular gecikmeli de olsa parayı alıyor ama maalesef işlerini yapamıyor. Kimse de gidişita tepki veremiyor. Takım tercihleri adeta Nijerya Milli Takımı'na pilot takımı vazifesi durumunda. Tel tel dökülen Ekong ve Agu ısrarla oynamaya devam ederken şimdi de 4 gün önce imzalayan Shehu ilk 11'de. Diğer futbolcularda da durum aynı tel tel dökülüyorlar. Harun, Aziz ve Titi de bu kötü duruma fazla dayanamadılar. Onların etkileri de sıfırlandı. Hocaya önerim sezon sonuna kadar 5'li defans kurgusuna dönüş yapması. Geçen seneki çok gol yeme hastalığı tam kabuk tutmuşken yine enfeksiyon kaptı. Böylece son 15 hafta da size bir hedef olmuş olur.

Lig'de kendisine düşme hedefi koymuş Karabükspor'dan farkımız yok gibi. Son 5 hafta performanımız aynı onlar gibi. Ancak onların futbolcuları kapışılırken bizde durum öyle değil. Şu menajer işlerine bir dur denmesi gerekiyor. Adeta onların hamle alanı olduk. Hayatında menajer ile iletişime Bursaspor sayesinde geçmiş kişiler bu alanda başarılı olamazlar. Daha da ileri gidip üzmek istemiyorum. Genel itibarı ile zor günler yaşanıyor. Mali sıkıntıya sportif başarısızlık da eklendi. Normal şartlarda bu durum hoca ve yönetimi götürür. Ancak geçen seneden ders çıkartmış camia ve taraftar durumun farkında. Zincirleme kazaya sebep olmamak adına sadece üzülüp normal tepki veriyor. Bu durumda karar vericilerin kendine düşeni yapması gerekiyor. Fazla zorlamanın kulube ve camiaya hem zarar verdiğini hem de üzdüğünü görmesi gerekiyor. 2-3 kişi ile kulüp yönetilemez. Size de yazık, takımı sevenlere de yazık.
Zor şartlarda oluşturulan bu takımın kimseyi üzmeye hakkı yok. Her teknik direktörün sahip olmayı istediği takım forma giyiyor ama sahada hiçbir şey yapmıyor. Şimdi oturup karar verme zamanı yönetimde. Kulüp profesyonelleri de bu kararın içinde olsun lütfen, sizin de payınız yok zannetmeyin.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.