Hava Durumu

Kurtuluş için dönemiyoruz

Yazının Giriş Tarihi: 05.06.2016 08:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 08:36
   Bursaspor’un altı yılda geldiği bu mali yapının sorumlularının konuşmadığı ortamda yeni bir sezon ve Ali Ay dönemi. Durumun vahametini en son Divan Kurulu toplantısında şahit olduk. Net rakamların verilmediği ama umutları diri tutmaya çalışan bir konuşma dinledik. Belki ticari hayatını riske atacak kadar maddi katkı koyan başkan, harcanacak paraların güvenini sağlamak için kişisel kefaletini de ortaya koydu. Gerçi bu Divan Kurulu’nu çok önemsiyordum. Özellikle devralınan borç yükü ne kadar azalmıştı ve son durumumuz neydi???...

   Başkan o kadar doluydu ki kombine almayanlara ve loca, reklam gibi gelir kaynaklarına katkı koymayanlara nazik bir dille serzenişte bulundu. Anladığımız şu bir gerçek ki kurtuluş için proje var ama dönemiyoruz. Korkum o ki bu durumda sağlıklı ve doğru kararlar almak güçleşiyor.

   Konuşmayı pek sevmeyen ama özellikle transfer çalışmalarını yöneten Yüksel Çolak ile konuştuk. 140 milyon TL’ye kurulmuş ve 44 puan toplayan takıma karşılık, 55 milyon TL’ye kurmayı planladıklarını takımın daha çok puan toplayıp zirveye yakın yerlerde olacağını iddia etti. Bu iyi niyetli düşüncelere karşı, taraftar cephesi o kadar umutlu değil yeni sezon için. 

   Klasik bir dönem yaşıyor Bursaspor kulübü. Şu an görevde olan başkan ve yönetim durum karşısında çırpınırken camianın tümünü kucaklayacak bir proje üretemiyor. Maddi katkı sağlayacak olanları bir türlü kulübe yaklaştırılamıyor. Bu gerçekler karşısında herhangi bir aksiyon da alamıyor. Bu durumda 2010 yılında bakanımız Faruk Çelik’in önderliğinde gerçekleşen model akıllara geliyor. Belki de başkan Ali Ay bu modeli bile düşünüyor olabilir.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.