Hava Durumu

Lig bitti sıra kongrede...

Yazının Giriş Tarihi: 04.05.2018 07:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.05.2018 07:31

Ne demişti sayın başkan Divan Kurulu'nda, "Paul Le Guen'i gönderirsem bir sıkıntı olacak 20 sıkıntı. Onun için yola kendisi ile devam kararı aldık". İşte gelinen nokta aslında bir sıkıntıdan kurtulmanın yeni bir fırsat yaratacağını görememişti başkan. Mustafa Er gemiyi limana yanaştırdı. Tebrikler Mustafa hoca. Ancak genç hocanın alacağı daha çok yol var. Yeni gelecek yönetimin yatırımları ile bir özdeğerimizi futbol piyasasına sunmamız kaçınılmaz olabilir. Bu hali ile 'Hadi sen oldun yürü' dersek 2019'da adını bile duyamayız.

Netice itibarı ile Bursaspor bu sezonu da tamamlamıştır. Biz çok hatalar yaptık ama bizden fazla hata yapanlar faturayı ödeyip küme düşecekler. Unutulmamalıdır ki Bursaspor'un adı, forması ve taraftarı demek sezona 34 puanla başlamak demektir. Bugün itibarı ile milyon Euro'lar harcanarak üstüne sadece birkaç puan koyabilmek futbol konusunda bilginin yetersiz olduğunu gösterir. Bu durum ile iki kere karşılaşırsanız üçüncüsünde siz de fatura ödeyerek tamamlarsınız. Kentin ortak değeri şehirde yaşayanların yaşamlarına etki ediyor. Bu değeri başarı yönünden yukarıya çekmek bilgi, beceri ve yüksek enerji ister. Maalesef camia bunu kaybetmiş durumda. Şehir, takım ve camianın daha önce yaşadığı birlik beraberlik ve iyi iletişimi yakalamak durumda. Bunun da yolu genel kuruldan geçer.

O fırsat da 20-27 Mayıs da önümüzde durmaktadır. Çok adayın olması bir fırsattır. Keşke bu güçler bir araya gelebilse. Ama hizmet etmek için yarışmak da ayrı bir mesaj vermektedir. Ali Ay'ın da içinde olacağı bir yarış ilginç bir yarışa sahne olacaktır. Ben başkanın bu kararına iyi niyetimle karşı oldum. İyi niyetinizle göreve gelmenize rağmen olmadı be başkanım. Birkaç münferit olay dışında bu camia ve taraftar size sabırla karşılık verdi ve bekledi. Az bir zaman kala projeleri ile liste yapan adayları gönülden kutlarım. Ama görüyorum ki en büyük sıkıntısını yaşadığımız mali konuları bile aşmayı göğüsleyecek adaylar var gündemde.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.