Hava Durumu

Moraller iyi, heyecan var...

Yazının Giriş Tarihi: 06.11.2017 08:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.11.2017 08:08

Süper Lig'de 11. hafta sonunda sportif anlamda her şey istenildiği gibi. Kasımpaşa karşısında iki farklı Bursaspor izlesek de maç sonunda mağlup olmadan ayrılmak önemliydi. Neticeler artı haneye yazılsa da her maç sonunda ayrı bir ders çıkarması gerekiyor Le Guen'in. Bu sene için en önemli farklılık defans futbolcularının skorlara fazlasıyla etki yapmasıdır.

Buradaki gözlemim kiralık futbolcular ve takımdan ayrılmayı düşünen oyuncuların istikrarsızlığı ile takım aidiyeti kuvvetli futbolcuların ağırlıklı yerli oyuncuların çabaları. Harun, Ertuğrul, Aziz ve Batalla başı çeken futbolculardır. Bu ikilemi gören Le Guen sadece maçlarda değil hafta içinde bu durumu yönetmeye çalışıyor. Neticede bu haftaya kadar gösterdiği başarı buradan kaynaklanıyor. Hoca her şeye rağmen takımı güvenli limanlara yanaştırırken üzerine düşeni yapmaya devam ediyor.

Sportif anlamda iki yıldır uzak kaldığımız beklentiyi yakalamışken şu anki durum camiayı bir hayli rahatlattı. Bundan sonraki süreçte yönetimsel sonuçlar, bu seneki ve önümüzdeki senelerde nerelerde olunacağını gösteriyor. Mali anlamda bıçak kemiğe dayanmış durumda.

Sportif başarı Ali Ay'ı rahatlatırken sevincinin düşüncelere dönüşmesi ancak bir saat sürmektedir. Sürdürülebilir başarı ve istikrar bundan sonraki en önemli sorumluluktur. Çok fazla seçenek ve kaynak da bulunmuyor.

Emlak işleri hayal kırıklığı yaratırken, loca ve kombine satışları ancak günü kurtarıyor. Geriye kalan sadece stat isminden gelecek maddi getiriye kalıyor. Başkanın artık yapacağı bellidir. Hiç kimseyi dinlemeden kulübün gerçeklerini camia ile paylaşmasıdır. Yakalanan huzurlu ortamda bu fırsat kaçırılmamalıdır.

Puan durumundaki yerin keyfini çıkarmaya çalışılırsa geçen seneki filmi tekrar seyrederiz. Fikstür avantajı iyi kullanılırsa ocak ayı dönüm noktası olur. Bursaspor için başka şeylerin konuşulması zamanı çoktan geldi de geçiyor bile. Buna herkes hazır başkan artık sen de çık sahneye.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.