Hava Durumu

Ne Volkan’la ne de Volkan’sız…

Yazının Giriş Tarihi: 12.11.2014 08:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.11.2014 08:15
Herkesin ideal 11’i bulduk dediği Sivas maçı sonrası her ne olduysa Volkan Şen’i tekrar 11’e koyarak başlayan Şenol Hoca’nın bundan sonra ne yapacağını çok merak ediyorum. Hafta arası Milli Takım aday kadrosunu açıklayan Fatih Terim, ikinci defa Şenol Hoca’nın planlarını altüst etti. İlkinde Ozan Tufan tercihi Bursaspor’a yeni bir yıldız adayı kazandırırken, ikincisinde belli bir ahenge getirdiği kadro tertibini bozmasına neden oldu. Yani Volkan Şen’in aday kadroya seçilmesi camianın onuru olurken K.Erciyes maçı öncesi Şenol Hoca için hesapta olmayan bir sürprizdi. 
Genel kanı son haftalardaki kadro yapısına Volkan Şen’in oyuna sonradan girmesi daha çok katkı vereceği yönünde idi. Geçen 9 haftada oyuna sonradan giren ve skora etki eden tek futbolcu Volkan Şen’dir. 
Yani ne Volkan’la oluyor ne de Volkan’sız. 
Balıkesir ve Sivasspor galibiyetleri sonrasında gelen K.Erciyes beraberliği bazılarında umutların kırılmasına sebebiyet verirken, camiada fırtına öncesi bir sessizlik hissediyorum. Bu durumdaki takımın beraberlik sonucunu eleştirenleri haksız buluyorum. Sadece antrenman yaparak 1.7 milyon € civarında para alan futbolcuların bulunduğu bir ortamda, ligin en iyi futbol oynayan takımlarının başında olmak kolay bir iş değildir. Takımı oluşturan futbolcuların 3’te 2’si Bursalı olmayan ve yabancı futbolculardan oluşmuşken, kentte arzulanan birliğin henüz sağlanmaması, Bursalı işadamlarının finansal desteği gerektiği kadar vermediği ve taraftarının tribünlere gelmemesi gerçeği göz ardı edilemez. Yine bu ortamda dört futbolcu ile Milli arenada temsil edilmek Bursa adına gurur duyulacak bir durumdur.   Tebrikler Şenol Hoca…
Sivasspor maçında 4 futbolcumuzun altyapıdan yetişip oyunda olması uzun süredir camianın görmek istediği bir andı. 12-17 Kasım’da Brezilya da yapılacak Dünya Danone Uluslar Kupası’nda ülkemizi temsil edecek olan Pilot Okulumuz Rahmiye Malcıoğlu İlköğretim Okulu’nu ayakta alkışlıyoruz. Uluslararası arenada Bursaspor patentli takımımızla ne kadar gurur duysak azdır. Okul Müdürü Rafet Yılmaz ve Bursaspor U12 takımımızın antrenörü Mesut Aldanmaz hocamıza başarılar diliyoruz.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.