Hava Durumu

Sezona yeniden başlıyoruz...

Yazının Giriş Tarihi: 26.08.2021 08:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.08.2021 08:04

Spor Toto 1.Ligin iki haftası sona erdi. İlk fotoğraf ortaya çıktı. Ama bu fotoğraf net değil. Bunun birçok sebebi var. Türk futbolunun klasiklerinden olan her yeni sezona hazırlıkların tamamlanamaması önemli bir faktördür. Temmuz ve Ağustos ayları magazin haberlerini andıran gelişmelerle geçirilir. Bir de transfer sezonun Eylül ayı ile bitmesi hiçbir kulübün gerçek planlamanın yapmasına olanak sağlamaz. Bakınız örneklerden biri de Bursaspor'dur. Bütün bu olanlara rağmen bu ligden yine 3 takım Süper Lige çıkmak için bilet alacak.
Bursa kenti Bursaspor ile 2 sezondur Süper Lige çıkamaması nedeni ile çok üzüldü. Haziran ayı kongresi ile yeni bir başlangıç yaparak yeniden umut tazeledi. Tahtanın açılmasına kadar olan zaman gayet iyiydi. "Ayağa kalk Bursa" kampanyası umutları biraz daha kuvvetlendirdi. Ne olduysa transferler başlayınca olmaya başladı. Ardından sezon başladı. Sonuç teknik direktör ile 3 yönetici görevlerinden ayrıldı. Bu ayrılıklar doğal değil. Amacım suçluyu aramak değil ama bunların açıklanmaya muhtaç konular olduğunu düşünüyorum. Sadece bu yıl değil, yıllarca bu tip olaylar olur "Bursaspor sen çok yaşa" denir ve hayata devam edilir. Asılında bu tip kayıplar gelecekte yaşanacak olumsuzluklar için önemli bir sinyaldir. Bu ayrılıklara yönetimin alacağı aksiyonu merak ediyorum. Ayrıca kent birlikteliği konusu çok önemli. Yeni sezon ile birlikte arzulanan kent birlikteliği çalışmaları Bursa gibi kente yeterli değildir. Daha samimi ve sürekli yapılmasının gerekliliği önem arz ediyor. Sadece sosyal medya yeterli değildir.
Bu gelişmeler ışığında kentimize gelerek göreve başlayan Fatih Tekke hocamıza yürekten başarılar diliyorum. Uzun maratonda yapacakları kentin geleceği için gözleri ona çeviriyor. Mustafa Er'e göre farklı bakış açısı olduğunu düşünüyorum. Mustafa hocaya göre daha farklı sorunları da olacaktır. Fatih Tekke yönetimin erken kullandığı bir hamle oldu.
"Geliyoruz" diyen Bursa halkının, "Ey Süper Lig biz geldik" diye haykırdığı bir Mayıs ayı yaşamamızı diliyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.