Hava Durumu

Şubat ayı büyük fırsat

Yazının Giriş Tarihi: 23.12.2015 09:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.12.2015 09:49
Bursaspor tarihinde çok önemli bir olay şeklinde geçecek Timsah Arena Bursaspor’un hizmetine sunuldu. Emeği geçenlere teşekkürler. Her ne kadar üzerinde yorumlar yapılsa da gelecekte Bursaspor için çok değerli bir yatırım olacağı anlaşılacaktır. Buraya kadar yaşananlar zaman içinde unutulacaktır. Ama bundan sonra yaşanacaklar herkesin takibinde olacaktır. Devri gerçekleşen ve bundan sonra işletmecisi olan Bursaspor yönetimi her şeye hazırlıklı mı? Bugüne kadar yaşananlar ve açılış esnasında katkı koyamayan yönetim, diğer misafirler gibi tribünlerde yer alıyor olması her şeyi gün gibi ortaya koymaktadır. Yapımı boyunca tesislere sahip çıkılmadığı gibi bu süreçte kamuoyuna herhangi bir proje sunulamamıştır. Bundan sonra ne olur hep birlikte göreceğiz.

Lige döndüğümüzde takımın durumu dip yapmış durumda. Sıralamadaki yer hiç kimseye tatmin etmediği gibi uzun yıllardır konuşulmayan küme düşme tehlikesi artık konuşulur halde. Gün geçtikçe ortam geriliyor gelecek için hiçbir plan sunulamamaktadır. Başkan Bölükbaşı “ben buradayım bir yere gitmiyorum” diyor. Bu söylemi ortadaki durum için bir çözüm olmadığı gibi gerginliği her geçen gün artırmaktadır. Yönetimden yaprak dökümü devam ediyor. Hamza Hocanın gelişi de kısa vade de herhangi bir çıkış için umut vermedi. Uzun vadede desteğe ihtiyacı olacağı kesin.

Hal böyle olunca başkan ve yönetimin hangi planlama ve organizasyonla kulübü bu durumdan düzlüğe çıkaracak merak konusu. Hiçbir ışık görülmüyor. Görüntüler ve konuşmalar sosyal medyada malzeme olmaktan öteye gitmiyor. Artık temsil noktasında zafiyet oluşmuştur. Maçlara gidemiyor, divana gidemiyor sadece makama gidebiliyor. Şubat ayı büyük fırsat bence değerlendirilmeli. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.