Hava Durumu

Umut devam ediyor…

Yazının Giriş Tarihi: 27.11.2014 07:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.11.2014 07:25
Süper Lig’in 10.haftasında tüm spor kamuoyu ve Bursaspor camiasının tatmin eden bir takımı izlemesi, ilerleyen haftalar için zirve umutların artırıyor. Fenerbahçe maçı berabere bitmiş olsa bile futbolcuların kazanma azmi, yardımlaşma ve takım oyunu keyif verdi. Takımın bu duruma gelmesinde başta Şenol Güneş ve teknik ekibin emeği büyüktür. Bugün için Bursaspor’u yenmek ancak saha dışı olayların ön plana çıkacağı durumların oluşması ile gerçekleşebilir. Ah.! Bir de futbol şansının yanında olacağı zamanlar gelmiş olsa.
Uzun bir süreden sonra taraftar ve takım bir araya gelmiş, geçmişteki coşku ve destek hatırlanmış oldu. Bu buluşma önümüzdeki haftalarda tribünlerde artarak devam etmeli. Oluşan sinerji gelecekteki başarının yakalanmasında önemli bir rol oynayacaktır. Artık şehre bir hava geldiği gibi takıma güven artmıştır.
Oynadığı oyunla dikkatleri üzerine çeken ve Süper Lig’in korkulu takımı olan Bursaspor’un artık camia olarak kenetlenmesi ve birlik olması gerekiyor. Geçen haftalarda aldığımız cezalar, hakem hataları “Bursa’nın Bursa’dan başka dostu yok” söylemlerini kuvvetlendiriyor.
Sahadaki olumlu gelişmenin yanında idari tarafın da elini çabuk tutması gerekiyor. Yönetimdeki ayrışma mayıs kongresine kadar çözümlenir mi? Orası bilinmez. Başkan Bölükbaşı tüm yükü üzerine almış görünüyor. Sportif başarının gelmesi birçok şeyi örter ama kurumsal yapının gerçekleşmesi yara alabilir. Örneğin; Bursaspor’un kurumsal yapısında medya ilişkilerini kimin yönettiği tam belli değil. Bir tarafta kulüp Medya departmanı yöneticisi Engin Akdemir, diğer tarafta Bursaspor TV Genel Müdürü Mehmet Gerçeksi. Bunun da tek çözümü; kurumsal yapılarda uygulanan insan kaynakları Yönetimidir. Böylece yetki ve roller tanımlanmış olacağından herkes sorumluluk alanını sağlıklı yönetebilir. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.