Hava Durumu

Umutlu başlangıç ve altyapı gerçeği...

Yazının Giriş Tarihi: 12.06.2020 07:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.06.2020 07:55

Nihayet futbol heyecanı kısa bir süre sonra başlıyor. 6 hafta sonunda bir şehrin kaderi ortaya çıkacak. Bursaspor salgın nedeni ile ara verilen futbol maçlarına Keçiörengücü maçı ile başlayacak. Tek hedef Süper Lig'e dönmek. Bunun için kent yavaş yavaş havaya giriyor. Kağıt üzerinde avantaj Bursaspor'da. Kadro kalitesi buna yeterli. Az kalan sürede coşkuyu daha yukarı çıkarıp rakiplere korku salmak için saha dışı organizasyonların önemi büyük. Baktığınızda yönetimsel hamleleri çok yetersiz buluyorum. Tek hedefi mali kaynağa ulaşmak olan başkan ve yönetim bununla ilgili ne yapıyor bilinmiyor.
Bu gerçeklerle iş adamlarından önemli katkılar yüreklere su serpiyor. Pandemi döneminde önemli yeri olan maskeler kulübe bağışlandı. Maskelere teveccüh olumlu görülüyor. Bu katkılar gelecek için umutlarımızı diri tutmaktadır. Esas mesele Süper Lig'e çıktığımızda neler yapacağımız.
Bu dibe vuruşun arkasından silkelenip tekrar ayağa kalkmak çok önemli. Yakın tarihte yapılan hataları tekrarlamamak asli görevimiz olmalı. Kongrelerimizi hesaplaşma yeri olmaktan çıkarmalıyız. Kaybolan güveni, etkili iletişimi, kulübü geleceğe taşıyacak projeleri olanları ve Bursaspor üzerinden hesabı olanlara yer vermeyerek seçim yapmak ana ilkemiz olmalı diye düşünüyorum. Gerekiyorsa kurumsal yapı, tüzük, üye yapısı ve Divan Kurulu yapısı tekrar ele alınmalıdır.
Bir de altyapımız. Sön dönemde dip yaptık. Bursaspor'u Bursaspor yapan önemli bir yapımız eş-dost-akraba işlerinden bir an önce ayıklanmalı. Birçok kabiliyetli gençler gözümüzün önünde kayboluyor. Yetkililerden bir ricam var. Sön dönemlerde görev yapan Samet Aybaba, Yalçın Koşukavak ve İbrahim Üzülmez hocaların altyapı raporlarını camia ile paylaşabilirler mi?
Önümüzdeki yıllarda dönüp dolaşacağımız yer yine altyapı olacak. Sadece biz değil tüm takımlar bunu yapacak. Bu özel yerimizin hazır olması çok önemli, demedi demeyin.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.