Hava Durumu

Vakit geçmeden...

Yazının Giriş Tarihi: 24.09.2018 07:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.09.2018 07:57

Üç yıldır çok özledi, çok bekledi Bursaspor camiası. İyi bir takımı izlemeyi ve başını öne eğmeden evinin yolunu tutmayı. Bir ışık görüyor taraftar ve tüm Bursasporlular. Duygu karmaşıklığı yaşıyor adeta, 'Acaba tamam oldu mu?' diye. Lig uzun bir maraton bunu herkes biliyor. Neticede sıralama da sonuçlara göre belirleniyor. Uyum ve adaptasyon dönemi dediğimiz ilk haftalar geldi ve geçti. Sivasspor maçı artık sonuç alınacak haftaların başladığını gösterecek bize. Daha düne kadar 2 gol atmış 9 gol yemiş Alanyaspor 6 puanı hanesine yazdırabilmişti.
Sivas'tan alınacak 3 puanla kendi göbeğimizi kesebilecek takıma sahibiz. Burada en önemli faktör Samet hoca olacak. Kurduğu yeni takımını eski takıma karşı yönetecek. Her şey Samet Hoca ve Bursaspor'un elinde. Mazerete yer yok. Futbolcular mücadeleyi 90 dakikaya yayabiliyor. Önemli olan bu futbolculara iyi bir galibiyet taktiği vermek ve gerektiğinde oyun içinde yapılacak müdahalelerin yerinde olmasıdır. Türkiye'nin en deneyimli teknik direktöründen birine bunu yapmak yakışacaktır.
Altı haftada mücadeleci bir takıma sahip olduğumuz tüm Türkiye tarafından kabul görmüş durumda. Mücadeleye karşılık hak ettiğimiz bir puanı da alıyoruz haftalarca. Önümüzü görmek ve yerimizi belirlemek için 3 puanları almaya başlamamız gerekiyor.
Görünen o ki adaleti sağlamasını beklediğimiz VAR ile sinirlenip gerginleşiyoruz. Bu sistemin takibini ise yönetim ve başkanın yapması gerekiyor. Öyle telefon görüşmeleri ile olmaz bu mücadele Ali başkanım. İstanbul şurada bir saat artık. İyi olacak, güzel günler geliyor falan söylemlerle vakit geçirmeyin. Herkes takımı görüyor. Yönetimsel hamlelerinizi yapamazsanız daha baştan treni kaçırırız. Sonra dert yanmanın hiçbir faydasını göremeyiz. Ha bu arada ayakta kalmaya çalışan bu takımın ödemelerinin aksamamasının sağlanması gerekiyor. Geçen iki sezonda neler yaşadık hepimiz biliyoruz. Profesyonel futbolcuları değiştirebilirsiniz ama onların amaçlarını asla değiştiremezsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.