Hava Durumu

Ya tamam ya devam...

Yazının Giriş Tarihi: 25.01.2018 07:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.01.2018 07:49

Puan durumunun tam ortasında yer alan Bursaspor ligin ikinci yarısına çok kötü bir başlangıç yaptı. Paul Le Guen'in hayal kırıklığı ile başkanın çaresizliği birleşince camiada bir umutsuzluk oluştu. Kariyerinin yanında kısa sürede kazandığı güven ile teknik patronluk yapan Le Guen'in, onay verdiği transferler adeta yerlerde sürünüyor. Fransız ekolü futbolcular topluluğunun yanı sıra Nijerya Milli Takımı'nda yer alan/alacak futbolcular Süper Lig'e adapte olamadılar.
Zaman hızla geçiyor. Süper Lig ve Bursaspor gerçeklerinin bir an önce öncelik haline gelmesi gerekiyor. Ağır mali tablonun farkındalığında zor günlerin yaşandığı bu günlerde çok az sayıdaki kaynaklar bir an önce projelendirilmeli ve kulüp finans kaynaklarına dönüştürülmelidir. Yoksa sadece başkanın kendi imkanları ile yaratacağı mali kaynaklarla kulübü bir yerlere getirmek mümkün değildir.
Sayın başkana bir ikazımız da menajerler konusunda olacaktır. Yaşanılan böyle günleri elleri ovuşturarak takip eden menajerler kulüpleri çok zorumda bırakıyor. Antalyaspor, Trabzonspor, Eskişehirspor ve Karabükspor gibi takımların son yıllarda geldikleri durum ortada. Bursaspor da az çekmedi getirilen futbolcular yüzünden. Halen de canlı canlı yaşıyoruz eldekilerle. Futbolcu alarak çözüme varmak en kolayı. Eldeki alınmışlar varken hele de takır takır paralarını alırken ne diye hâlâ transfer istenir onu anlayamıyorum.
17 yabancı var takımda. Nerdeyse ilk 18 yapılacak. Sağlıklı düşünmek gerekiyor. Hem almaya devam edilecek hem de para yok denilecek. Bu doğru bir planlama değil.
Türkiye'nin 4. büyük kentinin gücü ortak akıl ile birleşmeli. Bu güç ve bu enerji bu kentte mevcut. Yaklaşan mayıs kongresi bu konuda fırsata dönüşmeli. İki yıldır yaşanılan sıkıntılar önümüzde dururken en büyük şehir takımının camiası bu gerçeklerle silkelenmeli ve yakın geçmişteki gücüne kavuşmalı.
Başkan Ali Ay'ın kararını bekliyoruz.
Ya tamam ya devam.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.