Hava Durumu

Yorulduk mu acaba ?

Yazının Giriş Tarihi: 25.01.2019 08:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.01.2019 08:17

Süper Lig'in ikinci yarısına Fenerbahçe beraberliğiyle başlayan Bursasporumuzu çok zorlu bir ikinci yarı bekliyor. Bu durumla ilgili herkes hemfikir. Bugüne kadar elde edilen puan cetvelindeki istitastiği mutlaka bozmak gerekir. Bunu en çok hisseden Samet Hoca'dır. Hocanın söylemleri çok net ve transfer isteğini direkt söylüyor. Saha tarafı böyle iken yönetim tarafı farklı strateji izliyor. Anladığım kadarı ile Kayseri galibiyeti olursa kimse transfer beklemesin. Diğer sonuçlar başkanı farklı düşünmeye zorlayacaktır. Mali yapı ile ilgili açıklamalara gelince başkan bu konuda camianın başını döndürüyor. Bir bakıyorsunuz kulüp kapanma noktasında, bir bakıyorsunuz korkulacak bir şey yok. Artık insanlar da ne durumda olduğumuzu anlayabilmekte zorlanıyor.

Bu sene ligde seviye düşük. Yalaşık 10-12 takım orta seviyenin altında. Hele şampiyonluk mücadelesini yapan takımları görünce insanın içi acıyor. Bizdeki kararsızlık ve idari yönetimdeki yetersizlik bu seneki avantajdan uzak kalmamıza sebep oldu. Ha bu hafta ha önümüzdeki hafta derken 19. haftaya geldik. Bursaspor'u sevenlerin birçoğu yorulduğunu ifade ediyor. Sayın başkana baktığımızda da inanın çöktü Ali başkan. Sonunu nereye bağlayacak o bir muamma. Malesef yakın çalışma arkadaşlarının bazıları onu kendisi olmadığında Bursaspor'un karanlığa gideceğine inandırmış.

Altyapının sunduğu bu kadar genç kardeşimizi bir arada görebildiğimiz bir dönem yakın tarihte yok. Sonuçlarını almak için bir süre daha bekleyeceğimizi görebiliyorum. Sezon başladığındaki gençlik yapılanmamız ile şimdiki durumumuz çok farklı. Diğer kulüpler bizi örnek aldı ama 18 haftada bizi geride bırakanlar olduğunu görüyoruz. Neticede kongreden yeni çıkmış başkan ve yönetim bu kondisyonu ile daha fazla performansı nasıl gösterecek çok merak ediyorum. Ben yanılmayı çok arzu ediyorum...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.