Hava Durumu

Cumartesi günü Cumhuriyet Caddesi’nde olun

Yazının Giriş Tarihi: 02.10.2013 08:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.10.2013 08:45

58 ülkeden çok sayıda fotoğraf sanatçısının katılacağı Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali (Bursa Fotofest) cumartesi günü Cumhuriyet Caddesi’ndeki büyük şölen ile başlıyor.
Çocuklarınızı alın ve cumartesi günü saat 16.oo’da Cumhuriyet Caddesi’nde olun. Çünkü insanlar anıları ile değerlidir. Bu fotofest şöleni çocuklarınız ve sizin için gelecekte değerli bir anı olacak.
Bursa’yı ve Bursalıları fotoğraf sanatının en güzel örnekleriyle buluşturmak amacıyla düzenlenen Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali’nin (Fotofest), üçüncüsü bu yıl 5-12 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti-riliyor.

Dünyanın ikinci büyük fotoğraf festivali

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi ve Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) işbirliğiyle düzenlenen Bursa Fotofest 5-12 Ekim tarihleri arasında kenti adeta özel bir fotoğraf galerisine çevirecek. Festivale katılan fotoğraflar, bir hafta boyunca, Merinos AKKM başta olmak üzere Cumhuriyet Caddesi ve Bursa’nın çeşitli yerlerinde sergilenecek. Ayrıca, fotoğraf ve maket kitap yarışmaları, seminerler, ustalarla söyleşi geceleri, gösteriler, portfolyo değerlendirmeleri de festival etkinlikleri arasında yer alıyor.

Fotoğrafın ustaları her akşam Merinos Kongre Merkezi’nde olacak

Dünya fotoğrafının önemli isimleri Bruno Barbey, Thomas Hopker, Gael Turine, Christopher Morris, Massimo Mastrorillo, Davide Monteleone ve Türk fotoğrafının önemli isimleri Kamil Fırat, Kutup Dalgakıran ve Nihal Gündüz’ün fotoğraflarının da sergileneceği Bursa Fotofest, kenti dev bir galeriye dönüştürecek. Ayrıca her akşam saat 19.00’da Merinos Kongre Merkezi’nde bu ustaların söyleşi ve gösterilerini de canlı ve ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.
55 ülkeden, 55 şehirden 2 bin 500 kişi 10 bin fotoğrafla festivale katıldı. 3. Bursa Fotofest kapsamında 2 bin fotoğrafla dünyanın en büyük fotoğraf sergisi açılacak.
5 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da başlayıp Dörtyol kavşağından Cumhuriyet Caddesi boyunca Zafer Meydanı’na kadar sürecek olan yürüyüşe tüm Bursalıları bekliyoruz.

 

Bursa’nın Kadın Yüzü sergisi ve imza günü için binlerce teşekkürler

Geçen cumartesi günü “Bursa’nın Kadın Yüzü” kitabımızın sergi ve imza gününe gösterdiğiniz yoğun ilgi ve sevgi dolu katılım için tüm dostlara, arkadaşlara, bizi yüreklendiren, destek veren herkese binlerce teşekkür… Minnettarım…
Kitabı edinmek isteyenler EZGİ KİTAPEVİ Nilüfer ve Altıparmak şubelerinde bulabilirler. (Kitabın Ezgi Kitapevi satış geliri tıp öğrencilerine burs olarak verilmek üzere BTO’ya gidecektir)
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.