Hava Durumu

261. Sokak'ın bitmeyen çilesi

Yazının Giriş Tarihi: 23.09.2019 08:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.09.2019 08:17

"Osmangazi ilçesi, Yunuseli Mah.'nde, Çamlıca Cad., 261. Sokak sakiniyim.
Sadece ben ve ailem değil, sokak sakini komşularımın da ortak derdini sayın ilgililere aktarıyorum.
İmar ve ruhsatlı binamızı yaparken Osmangazi Belediyemiz'e yol ve asfalt çalışmaları için istedikleri harçlarımı da yatırmıştım.
Ama o tarihten bu yana geçen zamanda en küçük bir çalışma bile yapılmadı. Fen İşleri Müdürlüğü'ne dilekçe de verdim, yine gelişme kaydedilmedi.
Oysa bir arka sokağımızda asfalt çalışması yapıldı. Ama 261. Sokak'ta hiçbir çalışma yine yok.
Yolumuz asfalt yapılmadığı için gelen geçen her araç yüzünden toz bulutları içinde kalıyor, pencere açamıyoruz. Önümüz kış; şimdi de çamur deryası içinde gidip geleceğiz.
Vergi ve gerekli tüm ödemeleri yapan bir vatandaş olarak hizmet ve asfaltın en kısa zamanda yapımını bekliyoruz. Yetkilileri lütfen duyarlı olmaya davet ediyorum. Saygılar." - Tuncay ERDOĞMUŞ

HER AN FECİ BİR KAZA OLABİLİR!

"Mudanya ilçesi, Altıntaş beldesinde oturmaktayım.
Balge sakinlerimizin yaşadıkları çok tehlikeli bir durumu sayın ilgili makam sahiplerine sunarım.
Konumuz şudur:
Altıntaş beldesi sahil yolundan ana yola; yani Mudanya-Gemlik yoluna çıkış çok tehlikeli bir yapıda..(Gönderdiğim fotoğraflarda da net bir şekilde görüldüğü üzere çok dik ve görüşe kapalı)
Burada neredeyse hemen her gün kazalar yaşanabilme tehlikesi oluyor ve hemen hemen her hafta da maalesef en az bir kaza gerçekleşiyor..
Ölümcül kazaların yaşanmaması konusu ile ilgili olarak defalarca Mudanya Belediyesi'ne ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne başvurmamıza rağmen hiçbir çalışma nedendir bilinmez ama yapılmadı.
İlgililerden burada daha büyük kazalar olmadan gerekli olan önlemlerin acilen alınmasını tüm bölge sakinleri olarak bekliyoruz.
Saygılarımla.." Mehmet Salih KAYA

BURULAŞ'IN DİKKATİNE!

"Sn. BURULAŞ yöneticilerinin bir gün Şehreküstü BursaRay İstasyonu'ndaki kart alma- yenileme ve vize işlemlerinin yapıldığı bölümü görmeleri ve vatandaşan çektiği zorluğu görmeleri gerekir.
Oldukça küçük, alçak ve havasız bir bölüm burası. İğne atılsa yere düşmeyecek derecede kalabalık oluyor. Sadece 25-30 kişinin oturup bekleyebileceği oturma grupları var. Diğerleri dakikalarca ayakta bekleyip duruyor.
Ben, 16 Eylül Pazartesi günü bir yakınımın işi için gittim. 15 gişe var ama 6 gişe çalışıyordu. 45 dakikada ancak beş kişinin işlemi yapıldı. Ben beklemiş olsam belki de üç saat daha orada ayakta kalacaktım. Dayanamadım ve orayı terk edip döndüm.
Yaşlı ve hasta insanların da çaresizce bekleşip durdukları bu kart bürosunun ele alınıp Bursa'ya yakışan bir yer olmasını temenni ederim." Ali COŞKUN

AYNI GÜN TEMİZLENDİ

"16 Eylül'de yayınlanan iletimizde Nilüfer, Cumhuriyet Mh. Zaman Sk.'taki ağzına kadar dolu yağmursuyu ızgaralarına değinmiştik.
Aynı gün BUSKİ ekipleri gerekli temizliği yaptı. Çok teşekkürler, Saygılar." Çevre sakinleri

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.