Hava Durumu

Alo BUSKİ, neredesin?..

Yazının Giriş Tarihi: 27.12.2017 07:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.12.2017 07:45

"Öncelikle gazetenizdeki paylaşımları ilgi ile takip ediyor ve bu konuda köşenizden yardımcı olacağınızı düşünerek bir sorunumuzu yansıtmak istiyorum.
Yaklaşık üç yıldan beri Nilüfer İlçesi 29 Ekim Mahallesi Türkan Saylan Caddesi NO:9'daki Lilyum Butik Sitesi adresinde ikamet ediyorum.
Gazetenizdeki köşenize yayınlanması amacıyla çekip gönderdiğim ek fotoğraflarda da görüleceği üzere cadde, BUSKİ tarafından yapılması gereken yağmur suyu giderleri gerçekleştirilmediği için her yağış sırasında resmen göle dönüyor.


Oradan gelip geçen vatandaşlar araçların sıçrattığı pis sular yüzünden maalesef sırılsıklam bir hale geliyor.
Bu durum üç yıldan beri aynen bu şekilde devam edip gidiyor..
Nedense hiçbir çalışma da yapılmıyor!.
Bu konuda gerekli çalışmaların yapılabilmesi için BUSKİ'nin ilgili birimlerine gerekli olan uyarıları yapmama rağmen bu caddenin kaldırımlarına ait çalışmaları yapan taşeron firma yaşanan bu sorunu öngörmediğinden işlerini paldır küldür yaptılar ve sonra da çekip gittiler, hiçbir şey yapmadılar.


Ayrıca caddenin asfalt kaplamasına da çalışmalar sırasında kepçe ile çok zarar verdiler fakat ona da gerekli olan onarımı, düzeltmeyi ne yazık ki yapmadılar..
Yaşanılan bu problemin artık çözümlenebilmesi konusunda sayın ilgililerin ivedilikle harekete geçmesini önemle rica ediyorum.
İyi çalışmalar.."Hüseyin BATUR

Filarmoni'den erken yılbaşı

Bursa Filarmoni Derneği'nin organizasyonuyla yarın ve cuma geceleri Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası ile 'Melodi-Tuncay Kayış (Baba ve kızı)' ile Golden Trombon grubuyla yılbaşı konserleri düzenlendi.
Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (Merinos) saat 20.00'de başlayacak olan konserlerde müzikseverler renkli bir programla yine güzel bir gece yaşayacaklar.
Her sezon gelenek olarak gerçekleştirilen yılbaşı özel konserlerine ait biletler
Ahmet Vefik Paşa Tiyatrosu bilet gişesi Kat: 3 (Mesai saatleri içerisinde)
Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Merinos Parkı içinden temin edilirken Online bilet satışları da www.biletiva.com'dan sağlanabilecek.

Müzebüs bugün Bursa'da...

Ünlü işadamı Rahmi M. Koç'un kurduğu ve kendi adını taşıyan Rahmi Koç Müzesi'nde bulunan koleksiyondan seçilmiş olan 70 ayrı objeyle donatılıp Türkiye'nin her yanındaki öğrencilerle buluşan Müzebüs, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı yolculuğuna Erzincan'dan başlamıştı..


Programa göre, eğitim ve öğretim yılında 28 ilde 130 okulu ziyaret edecek olan Müzebüs'ün yeni durağı da şimdi Bursa oluyor.
Müzebüs'ün Bursa'daki turu, bugün de Yıldırım ilçesindeki Belediye Ortaokulu'nu ve 28 Aralık tarihinde Mudanya ilçesinde Hasköy Ortaokulu'nu ziyaret ederek gerçekleştirilecek..
Müzebüs, son olarak da 29 Aralık Cuma günü Merkez TEGV Bursa Öğretim Birimi'ne konuk olacak.
İlginç objelerle dolu olan Müzebüs, ziyaret eden öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle izleniyor.

Her taraf kokuyor

"Osmangazi ilçesi, Panayır Mahallemiz'deki bazı sokak aralarında çok sayıda küçükbaş hayvan besleyenler var.
Keçi, koyun vs. yüzünden dolayı çevremizde kötü bir koku oluşuyor. Hayvanlar sokaklarımızı pisletiyorlar.
Ayıca çocuklarımızın oyun alanlarındaki parklarda hayvanlarını otlatıyorlar. Demirtaş Zabıta Müdürlüğü'ne bu meselede defalarca şikayetçi olmamıza rağmen bir sonuç elde edilemedi.
Yetkililerimizden gereğinin yapılmasını rica ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.." Mahalle sakinleri

9/M'nin sefer saati uzatılsın

"Nilüfer, Ataevler bölgesinden kalkan ve Acemler,Kükürtlü, Altıparmak, Heykel,
Yeni Adliye Sarayı, Çarşamba Pazarı, Kültürpark, Kükürtlü, İhsaniye ve Ataevler rotasında çalıştırılan 9/M hatlı halk otobüsü seferleri akşam saat 19.30'da son buluyor.
Bu hatta çalıştırılan 9/M hatlı seferlerin gece saat 24.00'e kadar uzatılması çok yerinde olacak ve bu gerçekleştirilebilirse bölge sakinlerimizin yaşadıkları ulaşım sıkıntıları son bulacaktır.
Sayın BURULAŞ ve Halk Otobüsleri Odası yetkililerinin yaşadığımız sorunumuza eğilmelerini rica ediyor ve saygılarımızı sunuyoruz."Öğrt. Zühal YILDIZHAN

TEŞEKKÜR PANOSU

Sayın Faydalı'ya
"Nilüfer ilçesi Ataevler bölgesinde bulunan Yeni Vatan Eczanesi'nde gördüğüm çok yakın ilgiye teşekkür ediyorum.
Tıbbi bir cihazı kullanma konusunda yaşadığım olumsuzluk üzerine Eczacı Teknikeri Sayın Gamze Faydalı'ya iki gün üstüste başvuruda bulundum.
Sayın Faydalı her seferinde de güler yüz ve büyük bir nezaketle, bıkmadan bana cihazı kullanabilmem konusunda gerekli bilgileri verdi ve bizzat gösterdi.
Gamze Hanım'a gösterdiği duyarlılık nedeniyle açık teşekkürlerimi sunmayı borç biliyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar.."Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.