Hava Durumu

Araç tekerlekleri çukurda kalabilir

Yazının Giriş Tarihi: 07.08.2017 08:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.08.2017 08:48

"Bursa Hakimiyet Gazetesi'ndeki köşenize fotoğraflarını çekip gönderdiğim yer; Osmangazi ilçesi, Cumhuriyet Alanımızdaki Atatürk heykeli karşısında bulunan Ziraat Bankası'ndan dolmuş duraklarına inen, yaya ve araç trafiğinin de olduça yoğun olduğu Alacamescit Mahallesi yoludur..


Bu sokakta bir ay kadar önce bir çalışma için kazı yapılmış ve o tarihten beri de aynen bu şekilde kendi kaderine terk edilmiş gibi duruyor.
Araçlar buradan geçerken tekerlekleri adeta çukurda kalacak gibi tehlike arz eden bir durum oluşuyor.. Alo 153 ve @bursa.bel.tr adresine gerekli onarımların yapılması için uyarı amaçlı bilgiler geçtim.. Ancak hiçbir önlem alınmadı..
Konuyu köşenizde yayınlamanızdan mutluluk duyacağımı belirtir, saygılar sunarım.." Hakan KAVURMACI

Karanlık bir cadde

"29 Ekim Mahallesi'ndeki Uğur Mumcu Bulvarı'nda cadde üzerinde bulunan sokak aydınlatma direklerinde yer alan ampuller uzun bir zamandan bu yana faal değil, yanmıyor. Geceleri söz konusu cadde bu nedenle çok karanlıkta kalıyor.
Acilen onarılmasını rica ederiz.." Çevre sakinleri

Dağılmaya yüz tuttular

"Nilüfer'deki Cephanelik bölge parkında bulunan yürüyüş parkuru üzerindeki kauçuk kaplamalar çok keyifli bir yürüyüş konforu sağlıyor.
Ne var ki bunlar bir süredir yapışık oldukları yerlerinden ayrılmaya ve sökülüp dağılmaya başladı.


Zemin kaplamaları arasında artık büyük boşluklar dikkat çekmeye başladı..
Bunların herhangi bir sakatlığa yol açmaması ve bozulmanın daha da artmaması için acilen müdahale edilip gerekli şekilde onarımları yapılmalıdır.
Konuyu köşenizden yetkililere iletebilir misiniz lütfen?.
Saygılarımla.." C. Arzu ÖZDEMİR

Uzayan ve yollara taşan ağaç dalları

"Nilüfer ilçemizdeki Konak, Kültür ve Çamlıca gibi mahallelerin Bursa'nın kişi başına düşen yeşil alan anlamında en şanslı mahallelerinden olduğuna inanıyorum.
Zira Bursa genelinde kaldırımların muhtelif sebeplerle çeşitli şekillerde işgal edildiğine dair okurlarınıza ait şikayet yazılarını köşenizden okurken üstte sıraladığım semtimizdeki bu mahallelerden ise çok az sayıda yakınmalar yayınlıyorsunuz..
Ancak Nilüfer bölgesinde yaşayan ve her gün spor amaçlı yürüyüşler yapan bizlerin kaldırımlara taşan ağaç dallarından dolayı şikayetlerimiz de göz ardı edilmemeli..

Çünkü yürürken dalgınlığımız halinde bunlar başımıza, gözümüzü çarpıyor, beklenilmedik tehlikeler yaratıyor..
Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey'den ilgili mahallelerdeki ana cadde ve ara sokakları kontrol ettirmesini ve uzayan dalların kesilerek kaldırımların yürüyüş yapan ve spora meraklı çevre halkı için engelsiz hale getirilmesini rica ediyoruz.
Umarım uzayan ve yollara taşan dallar kısa zamanda temizlenir. Nilüfer'de yaşayanlar yeşillik içindeki kaldırımlarında keyifle yürüyüşlerini yapmaya devam edebilirler.
Ekte bu konuda çektiğim iki fotoğrafı da sayın ilgililerin dikkatlerine sunuyorum.
Saygılarımla.." Feridun TÜRKCAN

Karşıdan karşıya kazılmış cadde...

"Osmangazi ilçesi, Yeniceabat Mahallesi Camii önündeki asfalt caddede karşıdan karşıya bir kazı yapılmış. Fakat buradaki çalışma yapıldıktan sonra gün geçtikçe derinleşmekte olan çukur kapatılmayıp kendi halinde öylece bırakılmış.
Belirttiğim adresteki çukurun onarılması için sayın ilgililerin dikkatlerine sunuyor ve ricada bulunuyorum.
Saygılarımı sunarım.." Canip KARA

BOİ'nin dikkatine

"Nilüfer Hatun Caddesi başında bulunan kapalı belediye otobüs durağımız yaklaşık bir ay önce yerinden söküldü. Bu yaz sıcaklarında güneş altında otobüslerimizin gelmesini kan-ter içinde kalarak bekliyoruz.
Kaldırılan BOİ durağının direklerinin demir dipleri de yaya kaldırım üzerinde yaklaşık 8-10 santim yüksekliğinde tehlike oluşturup duruyor.
Kapalı durağımız neden kaldırıldı, merak ediyoruz ve yerine yenisi acaba ne zaman konulacak?.
Belediye Otobüs İşletmesi Müdürlüğü sayın yetkililerinin dikkatine sunuyor ve durağımızın acilen tekrar gerçekleştirilmesini rica ediyoruz.
Saygılarımızla.." Melis TATLICILAR ve semt sakinleri

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.