Hava Durumu

Asfalt işi tamam ama kaldırımlar berbat

Yazının Giriş Tarihi: 30.08.2016 07:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.08.2016 07:38
“Uzun yıllardır yol konforu anlamında pek çok sıkıntı oluşturan Beşevler Caddesi’ndeki bozuk asfalt zemin, yapılan çalışmalar sonucu yerini otobanlarda görebildiğimiz pırıl pırıl bir asfalta bıraktı. 
Herkes bu durumdan memnun ve farklı platformlarda dile getirirken ilgililer için de övgü dolu sözler söyleniyor. 
Bu özenli çalışmaları düşünen ve gerçekleştirenlerin ellerine sağlık. 
Ne var ki Beşevler Caddesi’ndeki mevcut kaldırımlardaki yılların yıpranmışlığının bu güzel ilçeye yakışmadığı görüşü de hakim. (Fotoğrafta bunun bir bir örneğini  gönderiyoruz)

 

Cadde rehabilitasyonu kapsamında kaldırımların ele alınması ve yeni aydınlatma direkleriyle pırıl pırıl bir kaldırımla halihazırda yeni asfaltlanmış olan caddemizi Avrupa stantardlarına taşıyacak ve tüm Bursa’ya örnek olacağı görüşündeyiz. 
Konunun yetkililerce değerlendirilmesi ve Beşevler Caddesi’nin tüm yayalara en güzel şekilde kazandırılmasını rica eder, tüm yetkililere içten saygılarımızı sunarız.”
Beşevler sakinleri adına Cem AYDIN

Nilüfer’de ağır ve pis kokular


Kısa bir süre önce Nilüfer ilçesinde bulunan Hipodrom tesisleri karşısındaki Çetin 4 Sitesi’nden bir daire satın alıp yerleşmiştik.
Ancak geceleri saat 23.00’ten sonra kapı-pencere açamıyor, balkonlarımızda da hiç oturamıyoruz.
Bunun sebebi ise bir anda yakındaki arıtma tesislerinden yükselip çevreyi saran çok ağır ve pis kokularla, aynı çevredeki fabrikaların bacalarından çıkan kesif dumanlar ve onların yaydığı çok rahatsızlık veren anormal kokular.
İnsan ve çevre sağlığı açısından son derece tehlikeli olan bu ağır koku ve dumanların önüne geçilmesi için fabrikaların bacalarına filtre sistemi taktırılması konusunda belediyenin ağustos ayı içinde bu işyerlerine kesin talimat verdiğini duyduk. Ama ağustos ayı da bitti. Bugüne kadar hiçbir gelişme maalesef olmadı..
Nilüfer Belediyesi’nin konu ile ilgili sayın yetkililerine durumu köşenizden aktarıyor ve acil önlemlerin alınmasını önemle rica ediyoruz.”
Nevin SEÇKİN

Büyük Zafer’in 94. yıldönümü


Tarih: 30 Ağustos 1922. 
Ordumuz o tarihe kadar açlıkla, susuzlukla, imkansızlıklar içinde savaşıp kazandığı ülkemizi düşmanlardan temizledi. Feraha kavuşturdu, geleceğimizi bize armağan etti. Önemli bir tarihtir 30 Ağustos.. 
Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Başkomutanlık Meydan Muharebesi’ni kazandığımız 94 yıl önceki bu günü ‘Zafer Günü’ olarak kabul ediyoruz ve onurla kutluyoruz.. 
Zafer Bayramımızda başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, gazilerimizi ve şehitlerimizi saygıyla anıyorum. 
Mekanları cennet olsun. 
Ve bu önemli günümüzde evlerinize, işyerlerinize ay-yıldızlı şanlı Türk bayraklarımızı asmayı sakın unutmayın sevgili okurlarım.
Zaferlerle süslü daha nice Zafer Bayramlarımıza.
Erdal ÖZDÜR  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.