Hava Durumu

Bankamatiklerin yolu açıldı

Yazının Giriş Tarihi: 09.05.2017 04:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.05.2017 04:34

"Geçen 10 Mart 2017 tarihinde Mudanya'dan gönderdiğim fotoğrafla belgelediğim bir yakınmamı köşenizde yayınlamıştınız.
Konu; Mudanya Nüfus Dairesi'nin önünde BURBAK tarafından oluşturulan park alanı içinde araçlar düzensiz parklanarak buradaki bankamatk cihazlarına özellikle yürüme engelli emeklilerin ulaşamaması ve sıkıntıların yaşanmasıydı..
Yayınlanan şikayetim üzerine Bursa Büyükşehir Belediyesi 'Beyaz Masa' Halkla İlişkiler sorumlusu Sayın M. Emin Kahriman sorumluluk bilinciyle gerekli iyileştirmenin yapılması için harekete geçti ve sorunu noktaladı..

Kendilerine teşekkürlerimi sunarım.
Sayın Kariman ve bankamatiklere rahat ulaşım için gerekli olan delinatörin dikilmesi ve alanın yeniden düzenini sağlayan arkadaşlara ve konuya eğilen gazetemiz BURSA Hakimiyet ve size açık teşekkürlerimi sunmak boynumuzun borcudur.
Saygılarımla.. Kani DARCANLI

Bebek bakım odası ve 'kart okutun'

"Geçen pazar günü tatilinde üç aylık çocuğumuzun ihtiyacını gidermek ve gerekli bakımının yapılabilmesi için Cumhuriyet Caddesi'ndeki 'Bebek Bakım Odası'na girelim dedik.
Kapı kilitliydi ve 'kart okutun' yazısı vardı..
Hemen yandaki büfeden öğrendim ki bu odaları kullanmak için belediyeden özel kart çıkartmak gerekiyormuş. Nasıl yani; çocuğun ne zaman ihtiyaç duyacağı bilinir mi?. Acilen altının temizlenmesi, bakımı gerekirse önce belediye kart almaya mı koşulacak?
Bu nasıl bir hizmet anlayışı çok merak ediyorum. Oraya acil ihtiyaç için gelen insanlar o kartı nereden arayıp bulacak?. Kaldı ki Bursa turizm kenti deniyor. Bebek sahibi turist aileler o odayı, giriş kartını nasıl bulup kullanacak? Büyükşehir Belediyesi'nin bu konuda bir açıklaması olabilir mi acaba?."
Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

Fidanlar çok güzel cıvatalar sallanıyor

Değerli okurlarım:
Köşemizde sizin taleplerinizle çok sayıda ağacın dikilmesine sağladığımız için mutluyuz..
Bu fidanlar ileride büyüyecek, gölge verecek, dallarında kuşlar cıvıldaşacak.
Buna katkılarımızın olması yorgunluğumuza değiyor doğrusu.
Yeşile sevdalı olduğunu anladığım emekli inşaat mühendisi Zekai Aksoy Bey'den çok sayıda ileti aldım. Bunları fırsat buldukça yayınlamaya çalışacağım.
Zekayi Bey iletisinde Konak Mahallesi Ihlamur Parkı'nı övüyor. Küçücük alan ne kadar temiz ve bakımlı, çimenlerle ve selvilerle ne güzel donatılmış diyor ve yetkililere teşekkürlerini iletmemizi rica ediyor.

Zekai Bey'in bir de talebi var. Burada her bankın arkasına bir tane, toplamda beş ıhlamur fidanı dikilmiş. Bu fidanlar gelişip büyümeye başlamışlar. Bu ağaçlar çiçek açtığında mis gibi kokacak. Ne var ki birinci bankın arkasındaki fidan kurumuş ve görüntü az da olsa bozulmuş.
'Ben simetriği ve estetiği severim. Kuruyup da sökülen fidanın yerine bir genç ıhlamur fidanı dikilirse bütünlük bozulmayacak' diyor. Ben de kendisine teşekkür ediyorum ve bu iletiyi yayınlıyorum.
Zekai Bey iletisinde bir de ricada bulunmuş.
Demiş ki 'salıncak grubu üst bağlantı cıvataları sallanıyor. Bir risk oluşmuş olabilir. Oyun grupları da elden geçirilip periyodik bakımları tamamlanıp uygunluk sertifikasyonu asılabilirse çok yerinde olacak.'
Emekli inşaat mühendisi sayın Zekai Aksoy'dan da bugünlük bu kadar. Kendilerine teşekkürler.

Uğur Mumcu tamam Ahmet Taner Kışlalı bekliyor

"Nilüfer ilçesi Altınşehir Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı'nda cadde genelinde gece aydınlatma lambaları yanmıyor. Bir süre önce Uğur Mumcu Bulvarı'ndaki ayınlatmalar onarıldı ve şimdi o kesim geceleri pırıl pırıl.
Gerekli onarım Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı'nda ne zaman yapılacak?.."
Semt sakinleri

5,5,6!.. Allah 7'den korusun

"Bursamızın bir tane stadyumu vardı. Atatürk Stadı.. Şehrin merkezindeydi. Kültürpark'ın hemen yanında adeta oksijen deposu gibiydi.
ATATÜRK stadyumu 24 bin kişilikti. Ama Bursa'ya ve Bursaspor'a küçük geliyormuş.
Büyükşehir Bld. 'yeni stat yapacağım' dedi. Nedense ne kadar harcandığı tam olarak bilinmeyen 45 bin kişilik bir stat yaptı. Ama dört yıldır tamamlanmadı..
Bursalı ve Bursasporlu olarak stat çatısındaki timsehın kafasının stadın çatısından yere kadar aynı makettkeki gibi gibi konmasını bekliyoruz.
Şimdi yeni stat dolsun diye belediye bedava taşımacılık devri başlattı.. Yeni stat işi tutmadı gelen takım 5 atıyor, 4 atıyor deplasmana gidiyor takım 6 yiyor.. Üzüntüler tavan yapıyor. Allah 7.gollerden korusun kalemizi..
Timsah Arena için harcanan avuç dolusu paralar doğru dürüst transferlere yapılsaydı daha iyi olmaz mıydı?.." H.B

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.