Hava Durumu

Bat-çık’larda aydınlatma problemleri yaşanıyor!..

Yazının Giriş Tarihi: 26.11.2014 08:12
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.11.2014 08:12
“Geçtiğimiz gün İzmir Caddesi üzerindeki Küçük Sanayi BursaRay İstasyonu’na yakın noktadaki yol üzerinde bulunan bat-çık’tan aracım ile geçerken aydınlatmalardan hiçbirinin yanmadığını fark ettim. 
Gündüz olmasına rağmen hava yağışlı ve kapalı olduğundan bat-çık aydınlık değildi oldukça karanlıktı.. 
Bursa genelini ele alırsak tüm bat-çık’larda da durum farklı farklı. 
Bazılarında bat-çık’ın sağ tarafındaki lambalar tamamen yanıyor, sol taraftakiler ise hiç yanmıyor.. Bazısında tamamı yanmıyor. Bazılarında tamamı yanıyor, bazılarında birkaç tanesi ve bazısında da birçoğu yanıyor. 

Bu durum trafikteki araç sürücüleri için bazı tehlikeler oluşturuyor. Şehirlerarası karayollarında tüm tünellerimizdeki aydınlatmalar pırıl pırıl yanarken modernliği ile övünen Bursamız’a bu durum hiç yakışmıyor. 
Köşenizde sık sık bu konuda şikayetler de yayınlanıyor ama nedense ilgilenilmiyor ve bir iyileştirme yapılmıyor. 
Yanıbaşımızdaki birçok otoyolda bulunan tünel aydınlatmaları mükemmel kalitede çalışıyor. 
Bursa’daki bat-çık aydınlatmalarında da aynı standartlar sağlanamaz mı? 
Bir bakım eksiği mi var bilemiyorum?. Az bir yatırımla veya bakımla hepsi pırıl pırıl hale gelebilir. Yetkililerin soruna ivedilikle çözüm bulmalarını rica ediyorum..
Anımsatıyor ve saygılarımı sunuyorum..”
Ebru A.

***

DOĞANBEY TOKİ'DE DÖRT GÜN SICAK SU ARIZASI YAŞANDI


“Doğanbey TOKİ’de 120 dairenin sakinleri olarak geçen cumartesi gününden başlayan ve dört gün boyunca devam edip bugüne kadar (salı günü) devam eden arıza yüzünden  sıcak su tesisatlarımız çalışmadı.
Meydana gelen arıza nedeniyle çok güç durumda kaldık. Ocaklarımızı ve banyolarımızı kullanamadık. Eşlerimiz yemek pişiremedi. Çocuklarımızı hafta başında okullarına göndermeden önce banyo yaptıramadık.
Bu konuda BURSAGAZ’a başvurduk. Hemen ilgilendiler, ekipler geldi ve inceleme yaptılar. Teşekkür ederiz. 
Ancak arızanın bina içindeki tesisattaki bir kaçaktan meydana geldiği anlaşılınca onarımın da bina yönetimince yapılması gerektiği söylendi.
Ancak TOKİ bağlantılı olan Doğanbey TOKİ bina yönetimimiz bu konuda gerekli duyarlılığı acilen göstermediği için dört gün boyunca maalesef perişan olduk..
TOKİ’nin İstanbul ve Ankara’daki üst düzey yöneticilerine de durumu defalarca telefonla bildirdik. Derdimizi anlattık. 
Sonuçta; meydana gelmiş arızanın giderilmesi için ‘lütfen’ ilgilenildi de sorunumuz nihayet ortadan kalktı.
TOKİ Doğanbey yönetiminde bulunan görevlilerin böylesi konular için bundan sonra daha duyarlı olmalarını rica ederiz.. Saygılarımızla..”
Doğanbey TOKİ’den  bir grup okur

***

YENİCEABAT VE ARMUTKÖY'DE FARE SÜRÜLERİ


“Osmangazi ilçemize bağlı olan Yeniceabat Mahallesi (Köyü) ve komşu Armutköy’de son zamanlarda günün hemen her saatinde kedi büyüklüğünde kocaman fare sürüleri görülmeye başlandı.
Fareler, kümes hayvanlarımıza zarar verdiği gibi, yeni ekilen fidanların da diplerini kemirerek ağaççıkların kurumasına ve tamamen çürümesine sebebiyet veriyor.
Tabakhaneler bölgesinde bir süre önce yapılan istimlaklerden sonra bir hayli artan fare sürülerine karşı ilaçlama yapsak, zehir atsak bu defa da beslediğimiz hayvanlarımızın yemlerine sirayet eder, hayvanlarımız da telef olur diye çekiniyor ve bunu da yapamıyoruz.
Bu sorunumuzla kim ilgilenecek?.. Osmangazi Belediyesi mi, yoksa Büyükşehir Belediyesi mi?.
Yaşadığımız tehlikeleri sayın ilgililerin dikkatlerine sunarken, acilen gerekli tedbirlerin alınmasını önemle rica ediyoruz.
Saygılarımızla..”
Bölge sakinleri

*** 

O SOKAK HEMEN AYDINLATILDI... 


“Bursa Hakimiyet gazetenizin 20 Kasım 2014 tarihli sayısındaki kö-şenizde ‘UEDAŞ’ın dikkatine’ başlığıyla hizmet alanımıza giren bir okur şikayetine yer ve-rilmişti. 
Okurunuz, Sn. Elif Açici imzalı yazıda Yıldırım İlçesi, Karapınar Mahallesi 101. Sokak’ta bulunan aydınlatmaların yanmadığı belirtilmektedir.  
Konuyla ilgili olarak Yıldırım İşletme Müdürlüğümüz’e bağlı teknik ekiplerce 21 Kasım tarihinde (bir gün sonra) yapılan çalışmada, arızalı olduğu tespit edilen yanmayan aydınlatmalar 2 adet 70 w ampul, 1 adet yeni 70 w armatür ilave edilerek onarılmıştır. 
Müşterilerimizin görüşleri ve dilekleri bizim için çok önemlidir. 
UEDAŞ olarak halkımızın problemlerinin bize ulaşmasında aracılık ettiğiniz için sizlere, yaşanılan problemin tespit edilmesindeki yardımlarından dolayı okurlarınıza teşekkür ederiz. 
Halkımızın sesine kulak vermeye devam edeceğiz.”
UEDAŞ A.Ş.Kurumsal İletişim Md.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.