Hava Durumu

Bedel ödüyoruz karanlıktayız!

Yazının Giriş Tarihi: 21.01.2016 08:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.01.2016 08:36
 Değerli okurlarım

Aşağıdaki okur yakınmasını geçen cuma sabahı AS TV’de saat 11.15’te başlayan canlı yayınımızda da yansıtmıştım.

Sorunlarınızı köşeme aldığım gibi her cuma sabahı da ekrandan yansıtıyorum. UEDAŞ’ın duyarlı yöneticilerine bu kez önce ekrandan bildirdim. Dikkatlerden belki kaçmıştır diye şimdi de köşemden aktarıyorum.



Sn.Ayşegül Fidan’ın çekip gönderdiği fotoraflarla belgelediği sorun şöyle: 

“Nilüfer, Beşevler, Karafatma Meydanı’na inen Denizyıldızı Sokak’ta hiçbir sokak aydınlatması yok. Gece çekip size de gönderdiiimiz fotoğraflarımız bunun belgesidir. 
Bu nedenle kış mevsiminde işten eve dönerken korku içinde zifiri karanlık karanlıktaki sokaktan geçmek zorundayız.. 

UEDAŞ ve belediyeye durumu defalarca bildirdik ancak bir sonuç alamadık. Üstelik sokak sakinleri olarak faturalarımızda ‘sokak aydınlatma bedeli’ de ödemekteyiz. 
Yetkililer ivedilikle gereğini yerine getirip sokak aydınlatması sağlarsa çok mutlu olacağız. Peşin teşekkürlerimizle.” - Ayşegül FİDAN

Sn. BUSKİ Müdürü Çetinavcı’nın  dikkatlerine 

 “Yakınım olan bir hanım memure BUSKİ Genel Müdürlüğü’nde görev yapıyor. Evli ve bir de küçük çocuğu var.
Ve yakınım BUSKİ Genel Müdürlüğü’nde çalışan evli ve küçük çocuk sahibi olan hanımların sayısı çok fazla.
Bu gerçeklere rağmen Bursa’nın en büyük yatırımcı kuruluşu olan BUSKİ’de görev yapan hanımların çocukları için bir çocuk kreşi yok.  Bu durum BUSKİ için gerçekten büyük bir eksiklik.
Konuyu BUSKİ’nin duyarlı Gnl. Md. Sn. İsmail Hakkı Çetinavcı’nın dikkatlerine sunuyor ve bu önemli eksikliğin kısa zamanda giderileciğini umuyorum. Saygılarımla.” Adının açıklanmasını istemeyen bir okur 

Büyükşehir yolumuzu lütfen açıver artık

“Hisar, Kavaklı bölgesi, Kaleboyu Cad.’nde Büyükşehir Bld.’nin başlattığı bir restorasyon çalışması nedeniyle yolumuz bir yıldan beri kapalı bir halde.

Bu durum karşısında evimize ulaşmak için yolumuzu uzatarak farklı yollardan gidip gelmeye çalışıyoruz. Bu da zaman ve yakıt masrafına neden oluyor.
Yayalar için de sorun var tabii.

Bir yıldan bu yana kapalı olan caddemizin artık açılmasını sayın yetkililerden önemle rica ediyoruz. Artık yeter çektiğimiz bu zorluk.. Ahmet ALTUN

TEŞEKKÜR PANOSU

BUSKİ’nin duyarlılığı

“13/01/2016 tarihinde Demirtaş-Barbaros Mahallesi 436. Sokaktaki binamız ile sokak kanalizasyon hattı arasında meydana gelen problem nedeniyle yapmış olduğumuz başvurumuz BUSKİ’ce kısa bir sürede değerlendirilip problemimiz giderilmiştir.  
BUSKİ-Basın ve Halkla İlişkiler birimindeki samimi yaklaşımlarından ötürü Sayın Mümin Mutlu’ya, Kanalizasyon Daire Başkanlığı birimi yetkilisi Özcan Timur’a ve diğer emeği geçen tüm saha elemanlarına binamız adına açık teşekkürlerimizi sunuyorum..” Ercan AYBAR
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.