Hava Durumu

Belediyenin asfaltı mı bitti?

Yazının Giriş Tarihi: 15.12.2016 01:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.12.2016 01:44
"Bu fotoğrafta tüm netliğiyle perişan hali rahatça görülen yol Nilüfer, Altınşehir BursaRay İstasyonu yakınında oldukça işlek bir cadde. 
Burada yolun bir kesimi yolluktan çıkmış haldeydi. Derin çukurlar, kesikler ve araçların dengesini bozan yolda bir çukurdan kaçarken diğerine giriyordunuz. Perişanlık uzun zaman aynen öylece kaldı. 
Sorunu 21.10. 2016 tarihli köşenizde fotosuyla yansıtmıştım. İlgililer hemen onarımı yaptılar.
Ama sanırım asfalt bitti!. 



Evet bitti herhalde ki yolun devamındaki bu derin çukur da öylece kendi kaderiyle baş başa bırakıldı. Bugüne kadar gelir orasını da kapatırlar diye bekledim ama olmadı. 
Şimdi önümüzde yağışlı ve uzun bir mevsim var. Eğer kısa zamanda bu yolda gerekli olan onarım yapılmazsa caddenin bu noktası da biraz daha perişan hale gelecek, tehlikeler de yaşanabilecek.  
Evet, meraktayım?. Yoksa belediyenin asfaltı mı bitti ve yapılan onarımın hemen yanındaki garip ve boydan boya çukur öylece bırakıldı? 
Gerekli ilgi ve onarımın bir an önce yapılmasını diliyoruz. Lütfen. Saygılar."
Ekmel KEÇECİOĞLU

UEDAŞ’ta abone olma çilesi

"13.12. 2016 saat 13.11 de, UEDAŞ'tan abonelik başvurusu için, sıra no (281) aldım. Merinos abone merkezinde aldığım sıra fişinde, bekleyen sayısı 117 kişi gözüküyordu. 
İçerisi çok kalabalık ve işlemler çok yavaştı. Arada beklemekten sıkılanlar oldu ve sıralarını boşaltmalarına rağmen, işim saat 16:46’da bitti. Tam olarak işlemimin bitmesi, 3 saat 35 dakikada gerçekleşti.
Bölüm sorumlusuyla görüştüm. Bekleme zamanının normal olduğunu, bankaların da bu şekilde işlem yaptıklarını ifade etti. 



Bu yaşıma kadar bankada 3 saat 35 dakika sıra beklemedim. Müdür Bey'in özür dilemesi gerekirken, kendisini böyle savunması garip geldi. Eğer bir bankada bu kadar sıra bekleyen varsa, size yazsınlar da öğrenelim. Fotoda sıradaki kişilerin mağduriyetini yansıyor. (Ayrıca ekte bir belge de var). 
UEDAŞ bu ispatlı şikayet ve belgemi inceleyip soruna çare bulsun. Saygıyla."
Nuray-Hüseyin DEMİRDÖĞEN

İki katlı otobüs...

"Geçenlerde gazetenizdeki köşenizde H.B. imzasıyla yayınlanan bir okur isteğinde kent içinde ulaşım sorunlarının halli için belirli hatlarda iki katlı otobüslerin seferlere konulması ve böylece çok dolu gelen otobüslere binemeyen yolcuların da iki katlı otobüslere binebileceği şeklinde tavsiyede bulunuldu.
Doğrusu çok yerinde bir tespit.
Bu gerçekleştirse belirli saatlerde tıka basa gelen otobüslerle yapılacak ulaşımda büyük rahatlama olacağı, meselenin halledilebileceği aşikar.
Sayın yetkililer belki bu öneri için 'Bursa şehiriçi yolları iki katlı otobüs çalıştırılması için uygun değil' diye bir görüşte bulunabilir.
Hemen cevabını vereyim:
Osmangazi Belediyesi'nin turistik turlar için çift katlı otobüsü var ve bu otobüs Bursa'yı yaz aylarında turistler için dört dönebiliyor. Demek ki yollar bu işe uygun."
Remzi İNANÇ

Atatürk Altgeçidi’ne lütfen biraz ilgi

"Cumhuriyet Alanı'mızda (Heykel önü) bulunan Sönmez İş Sarayı cephe yenilemesi için çalışmalar başlatıldı.
Fakat ondan önce yapılması gerkeken başka bir önemli iş daha vardı. Bu iş merkezine ulaşılan yeraltı çarşısı merdivenleri harap bir halde. Duvarlardan patır patır sıvalar dökülüyor. Diğer merdiven basamaklarında da kırıklar var. Merdiven korkulukları da ele alınmalı.
Maviköşe Caddesi’ne çıkan merdivenlerde ise yürüme engelliler için bir 'yürüyen merdiven' sistemi vardı. O da tarih oldu!.
Bursanın misafir odası sayılan, en merkezi yerdeki ve adı da Atatürk Yeraltı Geçidi ve Pasajı olan yerin çiçek gibi olması gerekmez mi?."
Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

O spor salonu temizletilmeli

"Acemler Cad. üzerindeki Anadolu Lisesi'nin sayın yöneticilerine:
Okulun spor salonunda son günlerde temizlik konusunda aksama var sanıyoruz. Çünkü salonda bazı yerler çöp içinde. Mandalina-portakal kabukları, pet şişeler, çikolata, çerez poşetleri vs.
Ayrıca basketbol kursuna katılanlar da salonda spor yaparken ayakları kaymasın diye kendileri temizlik yapıyor. 
Çünkü parke alan toz içinde. Çocuklar düşüp yaralanırsa enfeksiyon kapacakları endişesi içindeyiz.
Dikkate saygıyla sunarım."
Adının açıklanmasını istemeyen bir veli

UEDAŞ, dikkat!..



"Sayın UEDAŞ'çılar:
Uzun zamandır Kültürpark Caddesi'ndeki Kırcı Otel önünden Çelik Palas'a kadar olan anacadde geceleri zifiri karanlık. Aydınlatma direklerinde lambalar yanmıyor.
Bu yüzden son günlerde yaşanan olaylar dikkate alınırsa cadde yayalar için  hiç güvenli değil.
Problemin dikkate alınıp gerekli onarımın yapılmasını rica ederiz."
Çevre sakinleri
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.