Hava Durumu

Beşevler’den beş ayrı görüntü ile foto-öykü

Yazının Giriş Tarihi: 20.03.2015 07:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.03.2015 07:47
Sürekli okurlarım anımsayacaktır:         Son günlerde Nilüfer, Beşevler’deki caddelerin asfalt zeminleriyle ilgili çok sayıda şikayetler alıyorum. Bu şikayetlere Nilüfer Bld. gönderdiği yanıtta ‘Konu Büyükşehir Bld.’nin yetki alanında. Sorunu onlar çözecek’ deniyor. 
Bu konuyu artık kapatmaya karar vermiştim ki okuyucularımın ısrarları ile birkaç fotoğrafı daha yayınlamayı uygun gördüm.
İşte size bir foto-öykü ile sorunlar: 
İsteklerden bir tanesi geçmişteki yol, elektrik vb çalışmaların sonunda bazı moloz atıklarının unutulduğu ve bunların Nilüfer’e yakışmadığı şeklinde. 
Heykel civarındaki atıkların kaldırılması isteniyor. Yapılan çalışmalar sonrası sahanın temizlenerek hizmete açılmasının, bir kontrol listesi ile iş bitişinin izlenmesinin önemi hatırlatılıyor. Fotoğraflarda da görülebileceği gibi bu çalışmaların sonunda bazı yağmur suyu giderlerinin de hafriyatlar nedeniyle tıkalı olduğu ve BUSKİ’nin çevredeki yağmur suyu giderlerini ivedilikle temizlemesi ve bahar yağmurları öncesi olası su baskınlarının önlenmesine işaret ediliyor. 
Beşevler’deki asfalt ve rögar sorunlarıyla ilgili paylaşacağım bu son fotoğraflarla konuya duyarlı okuyucularıma teşekkür ederim.  



Problem; başta Beşevler Caddesi olmak üzere tüm çevre caddelerde de var. Çukurların üstlerinin bu kadar gelişigüzel kaplanması gerçekten yakışıksız. Çok daha kapsamlı ve özenli bir asfalt yenileme çalışması gerekir. 



Ne diyelim; dilerim belediyeler ve yetkili kurumlar kendi aralarında anlaşır da halkımız düşük rögar ve bozuk asfalt çilesinden bir an önce kurtulur. Darısı tüm Bursalılar’a tabii. (Fotoğrafları çekip gönderen okurum Sn.Giray Erdem’e teşekkürler)





Okurlarıma önemli not

Sorunlarınızı yansıtan tüm iletilerin altında adınız soyadınız ve gerekirse kendisine ulaşabileceğimiz telefon numaranızın bulunması gerekiyor. Bu bilgilerin olmadığı iletileri genel prensiplerimiz doğrultusunda yayınlayamıyoruz.
Çekip gönderdiğiniz sorunu yansıtan fotoğraflı veya fotoğrafsız şikayetinizin altında ‘adım yayınlanmasın’ diyorsanız bile bu bilgilerin açıklanması gerekiyor..

Kimlik ve telefon no’ları sadece kayıtlarımızda kalıyor. Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. Bu arada fotoları tüm detayları, renkli, net ve pırıl pırıl görmek isterseniz internet sayfamızdaki köşemize bakınız lütfen. Bilginize sunarım. 
ERDAL ÖZDÜR  


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.